ŠTO JE LJUBAV?

Kako bi proslavio blagdansku kampanju, Riccardo Tisci kreativni direktor brenda Burberry, okupio je skupinu globalnih talenata kako bi proslavio pojmove jedinstva, skupnosti, nade i ljubavi. Grupu su činili Carla Bruni, Fran Summers, ambasadori branda Zhou Dongyu i Yoo Ahin, Skay Ikram Abdi Omar, Lea T, Boychild, Wu Tsang, Cacilia Chancellor, Sasha Pivovarova, Marina Morena, Mahmood i Ruben Loftus Cheek. Kampanja je usredotočena na plesni film popraćen glazbom »What is love« autorice Deee-Lite, koju je snimio poznati fotografski dvojac, Mert Alas i Marcusa Piggott. Burberry kućni kodovi također praznuju, uključujući i kultnu gornju odjeću, šalove i torbe iz obitelji TB torbi. Ženska večernja odjeća slavi s ručno izrađenim ogrlicama, ukrašenim s kristalnim obrubima i detaljima od perja, kao i mini haljinama s vezom i v izrezom. Muški klasični engleski sako nadograđen je kristalima i baršunastim kravatama. Obitelj TB torbi, koja se inicijalima poziva na osnivača kuće Thomasa Burberryja, razvija se u raznim bojama i tkaninama. TB torba je stoga dostupna u crvenom i krokodil kožnom efektu s prugastim detaljima. Nakit uključuje monogram Thomas Burberry koji je ugrađen u naušnice, velike naušnice s umjetnim biserima i prsten s kristalima, kao i vješto izrađene manžete. Mali kožni dodaci uključuju monogramirane novčanike, futrole za kartice i remenove.




  

MAHMOOD

„Fotografiranje je bilo nezaboravno iskustvo. Nisam imao priliku sudjelovati u tako velikoj skupini i s toliko različitih ljudi, ovo je jedinstvena prilika, koje ću se uvijek sjećati. Riccardo je zaista fantastična osoba, on je konkretan, originalan, genijalan. Čast mi je što sam mogao surađivati s profesionalcem njegova kalibra. Moja prva sjećanja na Božić zasigurno su trenuci čiste zabave s mojim bratićima, s kojima sam  odlazio na igralište s toboganima i ljuljačkama na kojem je bilo puno snijega.”

CARLA BRUNI

„Sviđa mi se koncept ove kampanje, ova velika skupina različitih ljudi se udružila. Imala sam divne trenutke s Riccardom i bila sam oduševljena što su se Mert&Marcus ponovno pojavili iza kamere. Riccardo mi je dao osjećaj slobode i modernosti, njegov talent nadilazi riječi. Vidite da on ima tako duboko i vrijedno modno znanje i da ima ovaj pojednostavljeni način korištenja prošlosti i stvaranja nove budućnosti. Moje najdraže sjećanje na blagdane je božićna noć u dvorcu potpuno zatrpanom snijegom u Tourainu.”