STE ŽE DEL SODOBNE GOSPOSKE DRUŽBE GIVENCHY GENTLEMAN SOCIETY?

Pridružite se novi gosposki družbi. Gentleman. Pomenljiva beseda, ki je postala del zgodovine Hiše Givenchy leta 1975, ko je nastala ta legendarna dišava. A časi so se spremenili in z njimi togi gentleman. Danes jih Givenchy upodablja združene skupaj, v sodobni in nekonvencionalni dišavi Givenchy Gentleman Society.

  

Skupnost, ki zrcali večslojno moškost z odločno napredno mislečim stališčem. In kaj imajo njeni člani skupnega? Vrednote spoštovanja, odprti duh, skrb za druge, eleganco. Način nenehnega pojmovanja pravil, ves čas ostajajoči zvesti sebi in svojim zavezam. Ne glede na njihovo poreklo, njihovo zgodbo, imajo skupne družbene spretnosti in nekonvencionalni pristop, kar je služilo kot navdih za to povezovalno dišavo brez primere. Givenchy odpira vrata Givenchy Society vsem, ki so poistoveteni s to miselnostjo. Kot kip oblikovana, inovativna, prefinjena. Steklenička dišave Gentleman Society je mogočna in prefinjena obenem, tako kot modna kolekcija Gentleman Society, ki združuje vpliv ulične mode in prefinjenost modnih studiev. Njene arhitekturne linije poudarja notranji lakasti sloj, kar namiguje na skrivnostnost. Ime dišave nadomešča umetniško oblikovana kovinska ploščica z ikonskim Givenchy 4G logom, ki krasi vse kreacije Hiše Givenchy. Zasnovana kot simbol združevanja je steklenička bolj kot kadarkoli doslej, emblem dišave Givenchy Society. V skladu z ekološko odgovornim pristopom je steklenička narejena iz 15-odstotno recikliranega stekla. Njena zunanja embalaža je narejena iz FSC™ (Forest Stewardship Council) kartona, na kateri je kromirano ospredje z odtisom 4G loga, s črno obrobo, ki namiguje na zunanje podobe L’interdit, emblematične ženske dišave Hiše. Parfumska voda Gentleman Society je na voljo v velikostih 60 ml in 100 ml. Spremljajo jo nepogrešljivi komplementarni proizvodi, kot je gel za prhanje in dva deodoranta (v stiku in na razpršilo), ki dopolnjujejo ritual odišavljenja. Gentleman Society ni kraj, je stanje duha, nadvse edinstvena moškost. Gentleman je cvetlično lesna aromatična dišava s skrivnostno in razpoznavno sledjo. Kot vse dišave Hiše Givenchy ima ekskluzivno značilni dišavni podpis, cvetlično lesno dvojnost. Razodeva očarljiv vonj v jedru, kjer cvet divje narcise preveva globok lesni pridih.

Ustvarjena pod taktirko parfumerjev, Maïe Lernout in Karin Dubreuil, ta neobičajna dišava vsebuje naravne sestavine najvišje kakovosti, izbrane tako zaradi njihovih edinstvenih dišavnih značilnosti kot tudi sledljivosti. Dišava se razpre s pršcem svežine, brinove jagode s Hrvaškega, skupaj s kardamomom iz Gvatemale, ustvarita poživljajoč aromatični dvojček, ki sproži spajajoč učinek pri prvem vdihu. Kanček žajblja, gojenega v Evropi, prida svojo zeliščno, aromatično faseto temu osupljivemu akordu, ki kmalu prepusti mesto jedru kompozicije. Absolut narcise gojene v Franciji in pridobljene v Grassu spaja svoje zelene, živalske note s pudrastimi, mošusnimi notami konkreta perunike iz Maroka. Rezultat je globok, prefinjen akord, ki lesnim notam podarja še več globine, cedra s Himalaje, sandalovina iz Avstralije (obe sestavini sta gojeni z organskim kmetovanjem), kot tudi vetiver oziroma vetiverji, Gentleman Society vsebuje kvartet vetiverjev različnih porekel z različnimi postopki ekstrakcije. Edinstvena mešanica omogoča izpostaviti dišavno bogastvo te ključne sestavine, hkrati pa se nanaša na izviren način na 4G logo hiše. Esenca vetiverja z Madagaskarja, gojenega s postopki organskega kmetovanja, podari zadimljeno in popraženo, skorajda slano faseto, medtem ko vetiver iz Urugvaja razvije intenzivne note kakava in balzamov. Kar se tiče vetiverja s Haitija, ta se pojavi kot vedra in živahna esenca z zelenimi in lesnimi notami s pridihom lešnika. Pridobiva se s ekstrakcijo CO2, ekološko prijaznim kakovostnim procesom, s katerim je moč pridobiti vonj svežih korenin z grenko sladkim, poživljajočim pridihom grenivke in izjemno izrazno čistost. Brezčasna eleganca vetiverja gre z roko v roki z akordom slanega pršca, ki se nepričakovano spremeni in se sreča s kontrastnim lesnim dišavnim podpisom. Spoj kremne fasete sandalovine, ambroksana in absoluta vanilje z Madagaskarja zasnuje toplo, objemajočo osnovo z do popolnosti ustvarjeno čutnostjo. Benjamin Clementine, sodobni gentleman, je skladatelj, pevec, pianist, igralec. Pristen in vsestransko nadarjen gentleman, ki je nagrajen za svoje albume, oboževan zaradi svojih besedil in ki vabi pozornost kamer. Britanec ganskih korenin je živel v Londonu, Franciji, Združenih državah Amerike. Prihaja iz multikulturnega ozadja, od koder izvira vse njegovo bogastvo.

Umetnik samouk, od uličnega glasbenika v podzemni je hitro dosegel mednarodno slavo v samo nekaj letih. Dan za dnem si je gradil bogato, obetajočo kariero s svojim edinstvenim stilom, ki združuje sodobnost, velikodušnost in eleganco. Zaradi vseh teh razlogov in še drugih je Benjamin Clementine utelešenje novega videnja Givenchyjevega gentlemana. V reklamni kampanji nas Benjamin Clementine vabi, da se pridružimo Gentleman Society. Krog, ki ga ne predstavlja samo on, temveč družba nadarjenih ustvarjalcev, ki so ustvarjalni in drzni kot on. Gentleman Collective je skupna pustolovščina, ki v okrilju združuje enak način razmišljanja in skupne vrednote. Na reklamnem vizualu Fabien Montique vabi v ospredje Benjamina Clementina in še dva člana posadke, skejterja Matthiasa El Koulalia in plesalca Sulliana Riosa. Z nekonvencionalnim šikom in ultra sodobnim nastopom, ti trije neogentlemani izstopajo na črnem ozadju, za katerega navdih je bila steklenička dišave. Za njimi se odpirajo obeti na pol odprtih vrat, na katerih se nahaja znameniti logo G. Televizijski spot, ki ga je režiral Clémentin Bouvais iz Državnega centra za ples blizu Pariza, predstavlja trojček v spremstvu tesno povezane skupine, ki z njimi deli enako pozitivno energijo, ki je osnova dišave Gentleman Society. V urbani, moderni scenografiji popolnoma odražajo sodobnega duha sproščenega modernega moškega in soj žarometov je usmerjen na nov tip elegance, ulične in modne obenem.