STE PRIPRAVLJENI NA NOVGA MEGANA?

Od predstavitve prvega Renaulta Megane leta 1995 so po svetu prodali sedem milijonov primerkov štirih generacij. Megane je več kot le en model, saj je prerasel v celo družino modelov, vključno s športnimi različicami R.S., ki veljajo za postavljavce meril v razredu športnih kombi limuzin. Še zlasti to velja za R.S. TROPHY-R, ki je leta 2019 dosegel nov rekordni čas kroga na sloviti stezi Nürburgring Nordschleife v Nemčiji.
  

Da gre za avtomobil z mnogoterimi različicami, dokazuje Novi Megane tudi z uvedbo novega hibridnega pogonskega sklopa z možnostjo polnjenja iz omrežja. To je prvi Renaultov priključni hibrid v tem segmentu. Pogonski sklop E-TECH Priključni hibrid zagotavlja prednosti električnega pogona, kot sta tiho delovanje in hipna odzivnost, ne da bi zato morali sklepati kompromise pri dosegu. Vgrajene ima tehnologije, ki so jih razvili v okviru Zveze in v Renaultovi direkciji inženiringa. Deležen je tudi strokovnega znanja in več kot desetletnih izkušenj Skupine Renault na področju električnih vozil ter izkušenj iz formule 1. Novi Megane ponuja posodobljen voznikov prostor, ki vključuje nov 24-centimetrski (9,3”) zaslon multimedijske naprave in 26-centimetrski (10,2”) zaslon instrumentne plošče. Ima tudi vse najnovejše funkcije multimedijske naprave Renault EASY LINK. Upravljanje te naprave se zgleduje po upravljanju in delovanju pametnih telefonov, da bi bilo kar najbolj ergonomično, funkcionalno in omogočalo enostavno rabo tehnologije.

Novi Megane je opremljen z novimi pomagali za vožnjo, ki povečujejo raven varnosti in udobja vseh potnikov. Med njimi je tudi pomočnik za vožnjo po avtocesti in prometne zastoje, sistem druge ravni avtonomne vožnje, ki zagotavlja veliko bolj udobno in sproščeno vožnjo. Novi Megane se še vedno ponaša z enakim videzom in istimi dinamičnimi potezami, zaradi katerih je dosegel tak uspeh. Vendar je zdaj še malo bolj eleganten in prefinjen, saj ima v vseh različicah nove žaromete LED Pure Vision s svetilnimi diodami, ki izboljšujejo vidljivost in udobnost v vožnji. S petimi različicami (Berline, Grandtour, R.S. Line, R.S. in R.S. TROPHY) ter pestro ponudbo motorjev, vključno z novim E-TECH Plug-in Hybrid, lahko Novi Mégane zadovolji vse potrebe.

»Novi Megane E-TECH Priključni hibrid ima priključni hibridni pogonski sklop, ki obsega vse naše nove tehnološke dosežke in ponuja pristno izkušnjo vožnje na elektriko in vožnje brez skrbi.« Marion Humeau, direktorica trženja avtomobilov srednjega razreda.