STE MASKE ŽE ODVRGLI V KOT?

Čeprav je tradicionalno znan po svojih vrhunskih ventilatorjih in sesalnikih, se je Dyson v zadnjem času podal na številna nova področja, vključno z osvetlitvijo s svojo serijo Lightcycle Morph in nego las s kompleti Airwrap Styler in zmogljivimi sušilniki za lase.

  

Za svojo najnovejšo inovacijo pa Dyson predstavlja svojo prvo nosljivo napravo, ki služi kot čistilec zraka in slušalke visoke kvalitete. Slušalke, poimenovane »Dyson Zone™«, hkrati oddajajo impresiven zvok prek slušalk za ušesa ANC, medtem ko očiščen zrak usmerjajo v nos in usta skozi brezkontaktni vizir.

Dyson Zone™ je ustvarila ekipa Dyson, da bi se spopadla s skupnimi urbanimi vprašanji kakovosti zraka in onesnaženosti s hrupom, navajajoč nezdravo raven onesnaženosti zraka v Londonu in drugih svetovnih mestih. Natančno izdelani kompresorji, ki so nameščeni v ušesnih školjkah, služijo kot zamenjava za tradicionalne kontaktne maske, črpajo zrak skozi dvoslojne filtre in zajamejo “99 % onesnaženja z delci velikosti 0,1 mikrona, kot so prah, cvetni prah in bakterije.”

Zaradi obsežnih preizkusov, ki so jih vodili Dysonovi zvočni inženirji, je Dyson Zone™ opremljen z naprednim sistemom za odpravljanje hrupa in neodim elektroakustičnim sistemom, ki zagotavlja širok frekvenčni odziv, natančno ravnovesje levo-desno, nizko popačenje in bogat neprekinjen zvok. Prilagodljive nastavitve vključujejo štiri načine čiščenja zraka, tri načine ANC in možnost odstranitve čistilnega vizirja, ki ga je treba zamenjati s standardno prevleko za obraz, skladno s FFP2.

Cene in točni datumi bodo objavljeni v prihodnjih mesecih, popolno razčlenitev in uvodne videoposnetke pa najdete na Dysonovi spletni strani.