SPOZNAJTE TELEVIZIJSKE NAPRAVE, KI V TEHNOLOGIJO ZASLONOV PRINAŠAJO NASLEDNJI KVANTNI PRESKOK

Televizorji od nekdaj veljajo za glavni vir zabave in informacij v naših domovih in že kot otroci smo se tepli za daljinec. V zadnjih desetletjih so se televizorji izredno spremenili. Postali so napredni in vsestranski ter ponujajo neverjetno kakovost slike in zvoka. Ste vedeli, da je prvi televizijski sprejemnik star še skoraj 100 let? Izumil ga je John Logie Baird leta 1925. Sprejemnik je bil narejen iz lesenih desk in je imel majhen zaslon. Baird je prvič prenašal slike preko radijskih valov, kar je odprlo popolnoma novo področje v zgodovini človeštva. Od takrat so se televizorji razvili v eno izmed najpomembnejših naprav v naših domovih.

  

Novi televizorji Samsung OLED so ena izmed najbolj inovativnih televizijskih naprav, ki so na voljo na trgu. Gre za naprave, ki uporabljajo tehnologijo, ki prinaša naslednji kvantni preskok v tehnologiji zaslonov. Novi Samsung televizorji OLED so opremljeni s posebnimi organskimi materiali, ki se ob uporabi osvetlijo in izločajo barve. To omogoča, da imajo televizorji OLED izjemno natančno barvno reprodukcijo in globok črn odtenek, saj se piksli lahko popolnoma ugasnejo, kar da sliki izredno visok kontrast.

Tehnologija Quantum Dot, ki je bila razvita za Samsung diode Neo QLED, ter nevronskimi kvantnimi procesorji ohranjajo ključne prednosti tehnologije OLED, hkrati pa izboljšujejo omejitve pri njeni svetlosti in prikazu barv. Vsebina filmov bo odslej izstopala z zaslona, saj je slika optimizirana tako, da so svetle beline in najgloblje črnine ostre in jasne. S Quantum HDR OLED+ boste uživali v bogatem kontrastu, ki ga omogoča zmogljiv procesor, ki dinamično določa tone vsakega prizora. Najnovejša linija OLED je ne glede na to, ali pretakate film v visoki ločljivosti, gledate nogometno teko v živo ali si ogledujete domače videoposnetke vaše družine, vse to doživite v ostri ločljivosti 4K z zmogljivim procesorjem nadgrajenim z umetno inteligenco.

Ker si vsakdo tudi doma želi pričarati občutek, kot ga doživimo v kinodvorani, Samsung televizorji OLED ponujajo velike zaslone s premerom od 139 do izjemnih 195,5 centimetrov (55-, 65- in 77-palčni modeli), ki potrošnikom zagotavljajo izjemno kakovost slike in doživetje zaslona. Velikost zaslona je eden izmed najpomembnejših dejavnikov, ki vplivajo na izkušnjo gledanja televizije in tudi izbira prave velikosti ni samoumevna. Pri izbiri velikosti zaslona je pomembno upoštevati velikost sobe, kjer bo televizor postavljen, saj prevelik zaslon lahko povzroči neprijetno izkušnjo gledanja.

Ste imeli doslej občutek, da vaša televizija ne prikazuje barv najbolje in prizori izpadejo nepristno? Svoje najljubše filme, igre in druge vsebine boste sedaj videli v povsem novi luči zaradi izjemne kakovosti slike v celotnem razponu barv. Poleg tega bodo izjemno čisti tudi črni odtenki. Tehnologija omogoča več kot milijardo barvnih odtenkov, ki jih poganja tehnologija QD, v kombinaciji z 8,3 milijona samosvetlečih pik (izjemno hitro preklapljanje majhnih lučk) razkriva praktično neomejen kontrast.

Ste si od zmeraj želeli televizor, ki ni le tehnološko dovršen, ampak tudi estetsko popoln? Samsung OLED televizor je z neverjetno tankim in elegantnim profilom naravnost osupljiv. Skrili boste lahko vso kabelsko gnečo in uživali v večjem zaslonu s Samsung zasnovo Infinity One Design s funkcijo Slim One Connect.

Napolnite svoj prostor z zvokom

Če res želite pričarati pravi kino doma, je eden od ključnih dejavnikov ravno zvok. Zvok, ki napolni prostor in se počutite, kakor da ste res tam. Napolnili boste sobo z zvokom in se postavili v središče dogajanja z vgrajenima tehnologijama Dolby Atmos® in funkcija Sound Remastering, ki s pomočjo umetne inteligence predela vsak zvočni objekt in tako zagotovi, da so glasovi jasni, da so zvoki iz okolja popolnoma zajeti in da je glasnost vsake komponente ravno pravšnja.

Tudi pri vas doma družinski člani igrajo igre?

Samsung Gaming Hub je novi dom za igranje iger na Samsung pametnih televizorjih, ki uporabnikom ponuja neomejen dostop do več tisoč priljubljenih iger partnerjev, kot so Xbox, NVIDIA GeForce Now, Amazon Luna in Utomik, brez pretakanja, omejitve shranjevanja ali konzol. Poleg tega gre za epsko igralno izkušnjo, pri kateri lahko igralci preprosto vklopijo svoj televizor in igrajo. Da bodo igre tekle hitro, brez prekinitev poskrbi razširjena linija, ki ima frekvenco osveževanja 144 Hz in vse pametne funkcije, vključno s Samsung Gaming Hub. Prvič so televizorji Samsung OLED opremljeni z AMD-jevim certifikatom FreeSync Premium Pro za vrhunsko igralno izkušnjo na OLEDu.

Ob prednaročilu vas čakajo tudi čudovita darila – telefoni Galaxy

Če vas vse izjemne lastnosti novih televizorjev Samsung OLED še niso povsem prepričale, da bi prednaročili novi televizor že sedaj, bo to skoraj zagotovo naredila izjemna ponudba ob prednaročilu. Samsung namreč za vsako prednaročilo televizorja iz nove linije Neo QLED in OLED namreč podarja najljubše pametne telefone Galaxy. Vsi kupci, ki v promocijskem obdobju od 20. 3. do 9. 4. 2023 prednaročite OLED 138 cm ali 163 cm, Neo QLED 138 cm ali 163 cm ali Neo QLED 8K 163 cm, prejmete za darilo Galaxy A53 5G. Če prednaročite Neo QLED 8K 189 cm, dobite za darilo Galaxy S21 FE, medtem ko ob Neo QLED 8K 214 cm dobite za darilo Galaxy S22.

Za prednaročilo in več informacij o akciji obiščite spletno stran Samsung.