SPOMINI ZAJETI V UNIKATNEM KOVČKU LOUIS VUITTON

Ambasador hiše je v sodelovanju z obrtniki v legendarnih delavnicah hiše izdelal ta edinstven kovček po meri, ki je posebej zasnovan in izdelan za shranjevanje dragocene športne opreme in spominkov rugby ikone. Kovček je izdelan iz najboljšega lesa in nato prekrit s simboličnim črno-srebrnim platnom Monogram Eclipsecanvas s kovinskimi zaponkami, zapirali in zakovicami, kakršne so bile uporabljene na zgodovinskih kovčkih Louis Vuitton, ter uporablja skoraj 160-letni Louis Vuittonov kuharski mojstrski slog.

  

Zunanjost Monogram Eclipse, katere barve spominjajo na barve novozelandske rugby ekipe, je zaključena z značilnimi poslikanimi logotipi in številkami, značilnimi za Dana Carterja, vključno z DC10 (kar se nanaša na njegovo igralno številko) in 1598 (število točk, ki jih je dosegel v mednarodnem rugbyju). V notranjosti tega unikatnega kovčka, ki je obložen s tkanino iz mikrovlaken in tkanino, navdahnjeno s športnimi oblačili, je izbor najbolj dragocenih spominkov Dana Carterja iz njegove slavne igralske kariere. Tri nagrade za igralca leta svetovnega ragbija, tri medalje za svetovni pokal v ragbiju, dve kapici za 100. test, trije dresi, ki jih je nosil na svetovnih pokalih v ragbiju, par njegovih “upokojenskih” škornjev in par, ki ga je nosil na svetovnem pokalu v ragbiju.

Izvodi njegove knjige The Art of Winning (Umetnost zmagovanja) in žoga za rugby Louis Vuitton, ki jo je ustvaril v sodelovanju z modno hišo leta 2019. Pet predalov v kovčku je obloženih z mikrovlakni in ima bele usnjene ročaje, večji predal pa je spredaj opremljen s tkanimi bombažnimi trakovi, kar je poklon kultnim kovčkom Louis Vuitton, zlasti kovčku Secrétaire Linge. “Ob svetovnem prvenstvu v ragbiju 2023 v Franciji smo želeli ustvariti prav poseben predmet,” pravi Carter. “Ta Malle Vestiaire hrani vse spominke, ki simbolizirajo neverjetne spomine, ki jih imam na profesionalno igranje ragbija, obenem pa je poklon znameniti Louis Vuittonovi umetnosti potovanja. Res si ne morem zamisliti boljšega načina, kako bi jih lahko zajel skupaj bolje kot v tem čudovitem kovčku.” Novi Malle Vestiaire je na voljo tudi na spletni strani podjetja.