SPAR NAGRAJUJE IZJEMNOST

Minila so že štiri leta projekta Štartaj Slovenija in pogled na dosežke 27 podjetniških ekip, ki so na police trgovin Spar postavili več kot 170 izdelkov, lahko družbo in podjetnike navdaja z velikim ponosom. V tem času so podjetniki pridobili nova znanja, osvojili nove trge, ustvarili nova delovna mesta, prisluhnili kupcem in razvili inovativne izdelke, ki so popestrili ponudbo trgovin Spar.

Junija so bili vsi izdelki Štartaj Slovenija predstavljenii na posebnem prodajnem mestu v trgovinah Interspar, zdaj pa so se pri trgovcu s partnerjema medijsko hišo PRO PLUS in oglaševalsko agencijo Formitas odločili, da mlade slovenske podjetnike še dodatno podprejo pri njihovem delu. V 5. letu projekta Spar predstavlja kar 29 novih izdelkov devetih izjemnih podjetniških ekip, ki jih že dobro poznate iz preteklih sezon. Na POP TV si boste lahko med oglasi ogledali kratke zgodbe podjetnikov ter njihovih inovativnih in trajnostnih izdelkov, s katerimi se bodo potegovali za naziv HIT produkt 2020.

Ob tej priložnosti je generalni direktor SPAR Slovenija mag. Igor Mervič dejal:

Z veseljem lahko rečem, da so podjetniki zelo aktivni, tudi v teh nepredvidljivih in za marsikoga težkih časih se trudijo in razvijajo nove izdelke, ki so inovativni in trajnostno usmerjeni. Izdelki so v skladu z našimi vrednotami, se pravi so iz naravnih sestavin, brez aditivov in konzervansov, z manj sladkorja, z bio certifikati ali v okolju prijazni embalaži. Pravijo, da ima vsaka kriza svojo priložnost, kar brez dvoma velja tudi zanje, zato jih v našem podjetju podpiramo še naprej. Ponosen sem, da smo skupaj začeli njihovo podjetniško pot, in tudi v prihodnje jim želim veliko uspehov.

 

Za podjetniki so meseci priprav, raziskav, trdega dela in odrekanj. Njihov trud je bil poplačan, ko so njihovi novi izdelki ugledali luč sveta. Na voljo so v vseh 13 trgovinah Interspar in 45 izbranih trgovinah Spar.  La Popsi tokrat predstavlja ledene kocke za pripravo napitka iz 100% sadja, Uroš in Valentina sta pripravila bio sadne namaze Mr in Ms Jam z visokim sadnim deležem, Mul’c instant bio žitni obrok iz naravnih sestavin, Zivabowl pa mlečni napitek s kurkumo in kolagenom Zlati vir mladosti. Med naravnimi kozmetičnimi izdelki v trajnostni embalaži so tokrat Nelipot linija otroških kozmetičnih izdelkov OTROZHIZ ter 4KIDSANDUS šampon za krepitev in rast las, serum in krema za obraz s kolagenom. Odori v svojo linijo ekoloških čistil dodaja gel za toaletno školjko. Za vse ljubitelje malih živali je Yanika razširila svojo linijo naravnih izdelkov za nego hišnih ljubljenčkov, Medenka pa je iz čebeljega voska in naravnih pigmentov razvila Medenke voščenke.

Veseli predvsem dejstvo, da je 9 izbranih podjetniških ekip izkoristilo edinstveno priložnost, da ponudbo trgovin Spar popestri z izdelki, ki so prijazni do okolja, iz naravnih sestavin in z manj sladkorja.