SODELOVANJE ZNAMK NA NAJVIŠJEM NIVOJU

Od letošnjega leta je trikratni prvak lige NBA Draymond Green obraz kapsulnih kolekcij BOSS in NBA, tako za pomlad / poletje 2021 kot tudi jesen / zimo 2021. Kampanja SS 2021 se bo začela sredi februarja, v njej pa bo Green sodeloval s kulturno zasedbo, v kateri najdemo tudi napadalca NBA G League Isaiaha “Zay” Todda, rap umetnika Aminéa in oblikovalca nakita Grega Yuna. Kampanjo so posneli fotografi Ellington Hammond in Darryl Richardson, v kreativni režiji pa se je izkazal studio RanaVerse.

BOSS in NBA sta sicer letos že sodelovala pri planiranju predstavitve obeh kapsulnih kolekcij. Začetna predstavitev SS 2021 bo tako vključevala skupne majice NBA X Boss z logotipom NBA ter logotipi devetih ekip, med katerimi najdemo moštva New York Knicks, Brooklyn Nets, Los Angeles Lakers, LA Clippers, Miami Heat, Chicago Bulls, Golden State Warriors, Houston Rockets in Toronto Raptors. Oblačila v prvi kapsuli vključujejo puloverje s kapuco z dolgimi in kratkimi rokavi, jopice s kratkimi rokavi, majice z dolgimi in kratkimi rokavi, trenirke in kratke hlače.

View this post on Instagram

A post shared by BOSS (@boss)

Prva zbirka bo na voljo od sredine februarja 2021 izključno v trgovinah BOSS, boss.com, NBAStore.com in pri izbranih veleprodajnih partnerjih, vključno z Bloomingdale’s, Nordstrom in Saks Fifth Avenue. Druga kolekcija za jesen / zimo 2021 se bo v trgovinah pojavila jeseni.