SLOVENSKI LJUBITELJI KOZMETIKE SO NAVDUŠENI!

Za navdušenje med slovenskimi ljubitelji kozmetike je konec maja poskrbelo odprtje še ene poslovalnice Douglas, tokrat v City Parku.

  

Odprtje nove poslovalnice Douglas je zaznamoval velik dogodek, ki je pritegnil pozornost ljubiteljev kozmetike iz cele države in poskrbel, da se je na otvoritveni dan zbralo veliko število obiskovalcev, ki so si ogledali razkošen prostor in raziskali pestro ponudbo parfumerije. Navdušenja tako na praznovanju kot tudi ob raziskovanju polic z ličili, parfumi in številnimi drugimi lepotnimi izdelki, ni manjkalo.

Izvršna direktorica parfumerije Douglas Adrijana Bokan je ob tej priložnosti povedala: “Naraščajoči uspehi in nenehne inovacije v lepotni industriji so nas spodbudili k širitvi in razvoju blagovne znamke Douglas v Sloveniji. Sledeč potrebam kupcev, smo jeseni 2021 najprej lansirali spletno trgovino www.douglas.si, kar se je izkazalo za odlično poslovno odločitev, sledilo je odprtje prve fizične poslovalnice na Kongresnem trgu v samem središču glavnega mesta – Ljubljane. Marca je bila odprta druga poslovalnica v nakupovalnem centru Supernova Ljubljana Rudnik, danes pa že stojimo pred novo, tole v Cityparku! Do leta 2025 načrtujemo odprtje še 13 poslovalnic in širitev v druge države jadranske regije.”

Otvoritev so spremljale tudi posebne promocijske ponudbe, popusti in darila, ki so še dodatno razveselili goste, med katerimi smo lahko opazili številne znane obraze, manjkala pa seveda ni niti izvršna direktorica Douglas Hrvaške in Slovenije, Adrijana Bokan.