Z ENO BESEDO, ODLIČNOST!

Samsung Galaxy Watch6 Classic je ta unikaten spoj, ki na vašem zapestju pooseblja estetsko popolnost, obenem pa vam ponuja neskončno inteligenco na dosegu roke. In zakaj je ta pametna ura več kot le dodatek?

  

Eleganten slog in brezčasen dizajn

Samsung Galaxy Watch6 Classic predstavlja sinonim za klasičen dizajn v modernem svetu. Ko moški posežejo po tej pametni uri, se odločajo za nekaj več kot le dodatek k svoji vsakdanji opravi. Ura se ponaša z vrtljivim okvirom, ki ga navdihujejo ikonične klasične ročne ure, ki so že dolgo simbol elegance in prefinjenosti. Tanki vrtljivi okvir omogoča gladko in odzivno brskanje po zaslonu, kar zagotavlja, da je uporaba intuitivna ter prijetna. Okvir pa je izdelan iz elegantnega nerjavečega jekla, ki privlači poglede in zagotavlja trpežnost. Ta ura je popolno razmerje med estetiko in zmogljivostjo.

Z zaslonom, ki je povečan za 30 % in okvirjem, ki je 15 % tanjši, Galaxy Watch6 Classic ustvarja brezhibno razmerje med zaslonom in okvirjem. To ne le izboljša uporabniško izkušnjo, temveč omogoča več prostora za interakcijo z zaslonom in aplikacijami.

Prestižna zasnova krožnega okvirja ure je opremljena z izjemno vzdržljivim safirnim kristalnim steklom, ki ščiti zaslon pred praskami in poškodbami. To je prestiž, ki traja in odraža pozornost do podrobnosti.

Prilagajanje individualnosti

Samsung Galaxy Watch6 Classic ponuja moškim številne možnosti, da svojo uro prilagodijo svoji osebnosti. Možnost menjave paščkov z enostavnim klikom omogoča, da ure ustrezajo različnim priložnostim in osebnim željam. Od – udobnega paška iz tkanine, ki je popoln za spanje – do elegantnega paščka iz hibridnega usnja, ki je primeren za bolj formalne dogodke, Galaxy Watch6 Classic omogoča izražanje lastnega stila.

Pametna funkcionalnost za aktivno življenje

Ura Galaxy Watch6 Classic ni samo lepa, ampak tudi pametna. S številnimi funkcijami, kot je spremljanje spanja, srčnega utripa in vadbenih dejavnosti, ta ura pomaga moškim izboljšati svoj življenjski slog. Ura je več kot le spremljevalec, postane osebni trener za boljše navade in zdravje.

Moški, ki izberejo Galaxy Watch6 Classic, lahko svoje cilje vadbe prilagodijo in spremljajo v realnem času, kar omogoča boljšo nadzorovanje telesne aktivnosti. S funkcijami za spanje pa bodo bolje razumeli svoj vzorec spanja in izboljšali kakovost nočnega počitka.

Ogled podrobnih informacij o svojem spancu je mogoč kar na uri, na povezanem telefonu pa je analiza še bolj poglobljena. Za še kakovostnejši nočni počitek je možno spremeniti svetlost zaslona in utišati obvestila, tako da spanje resnično ni moteno.

Za moške z okusom

Moški, ki izberejo Samsung Galaxy Watch6 Classic, so posamezniki z izjemnim okusom za prestiž in tehnološki napredek. Njihova odločitev ne sledi zgolj modnim muham, temveč postavlja nove standarde. S to uro na zapestju ure izražajo svojo predanost kakovosti, svojemu lastnemu edinstvenemu slogu in ideji o klasični brezčasnosti elegance. Galaxy Watch6 Classic jim daje občutek pripravljenosti na vsak izziv. Ni le pripomoček, temveč zrcalo njihove močne osebnosti, stila in izpopolnjenega okusa.

Posebna ponudba z izjemnimi darili

V posebni promociji lahko sedaj kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z Fold5 ali Galaxy Z Flip5 prejmejo telefon Galaxy S21 FE, ob nakupu Galaxy Watch6 serije pa za darilo prejmejo tablični računalnik Galaxy Tab A8. Akcija traja do 12. novembra 2023 ali do porabe zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.