SKRIVNOSTNI HYUNDAI I30 N

V seriji slabo osvetljenih fotografij, ki so bile objavljene pred nekaj dnevi, lahko opazimo, da bo novi i30 N krasil posodobljen dizajn, osredotočen na dinamično zmogljivost, čustva in pripovedovanje zgodbe o vozilu. Novi i30 N ima tako nove, agresivne sprednje in zadnje odbijače, dve veliki izpušni cevi, široko sredinsko masko s podpisom N ter nove zadnje luči in nove LED žaromete z DRL v obliki črke V. Zaradi nove zasnove je avtomobil videti hitro in agresivno, tudi če stoji.

Na fotografijah je moč opaziti tudi na novo razvita 19-palčna kovana lita platišča, ki so lažja od tistih iz prejšnjega i30 N, kar prispeva k zmanjšanju teže avtomobila. Hyundai je razkril tudi, da bo novi i30 na voljo z osemstopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko (N DCT), vključno z namenskimi zmogljivostimi funkcijami prestavljanja N – prvi Hyundaijev avtomobil v Evropi, s tem sistemom.

S temi posodobitvami bo novi i30 N pripravljen na cesto in dirkališče. Več informacij o vozilu bo po besedah proizvajalca na voljo kmalu, v spodnji galeriji pa si lahko ogledate fotografije, ki so trenutno na voljo.