SHAWN MENDES IN TOMMY HILFIGER BLESTITA!

Shawn Mendes je izjemen globalni zvezdnik, ki odlično in v celoti pooseblja blagovno znamko Tommy Hilfiger. No, nadarjeni pevec in priljubljena modna znamka sta v luči širitve plodnega sodelovanja predstavila svojo najnovejšo kreacijo, kampanjo, v kateri se vzdušje devetdesetih let meša s klasičnim slogom, po katerem je znan Tommy Hilfiger.

  

V najnovejši kapsulni kolekciji Tommy x Shawn Classic Reborn je Shaw, globalno priljubljen glasbenik in ikona nove generacije, oblečen v trajnostna oblačila iz kolekcije Program 1985. Linija se osredotoča na brezčasne in klasične izdelke, vključno s puloverji, kavbojkami, blazerji, polo majicami in spodnjim perilom v različnih barvah.

“Zelo sem navdušen, da bom sem pri kolekciji Classics Reborn sodeloval s svojo družino Tommy Hilfiger,” je razkril Shawn. “Kolekcija je zame tako posebna, ker sem lahko s Tommyjem Hilfigerjem sodeloval pri soustvarjanju te serije, ki vključuje te neverjetne, kakovostne in trajnostne različice njihovih najbolj klasičnih oblačil.”

V kolekciji bomo skupno našli kar 28 kosov v različnih barvah, od mornarske in bele do rjave in bordo, ustvarjenih iz recikliranih tekstilij, med drugim iz regeneriranega najlona, reciklirane volne, mešanice lesnih vlaken in tekstila Circulose.

“Shawn je impresiven mladenič in zagovornik pozitivnih sprememb. Ponosni smo, da lahko sodelujemo z njim in še naprej igramo svojo vlogo pri ustvarjanju odgovornejše prihodnosti mode,” so dejali pri ameriški znamki Tommy Hilfiger. “Kolekcija Tommy X Shawn Classics Reborn pomeni še en korak k uresničevanju naše vizije trajnosti, saj si prizadevamo ustvarjati modo, ki ničesar ne zavrže in vse sprejme,” je zaključila znamka.