SESTAVITE SVOJE SUPERGE. NO, NE RAVNO, PA VENDAR.

Adidas ponuja novo različico tekaških čevljev Ultraboost DNA z edinstvenim zasukom – ikonski logotip podjetja s tremi črtami je zdaj izdelan iz pravih plastičnih lego kock, kar omogoča rojstvo visoko prilagodljivih superg.
  

Supergi, uradno znani kot Adidas Ultraboost DNA X Lego Plates, imajo ob strani prozorne plastične reže v obliki ravnih 2×6 Lego ploščic, kar je dovolj, da se v vsako prilegajo tri 2×2 lego kocki. Ponujajo tudi nekaj drugih značilnih elementov Lego, vključno z logotipom Lego na jeziku in detajli v obliki kocke na vrhu in podplatu čevljev. Notranja obloga je prav tako v svetli lego rumeni barvi. In čeprav kupca pričaka zbirka kock v osnovnih barvah, je menda mogoče, da svoje kockice zamenjate v bolj zanimive barve za še bolj prilagojen videz.

Vse skupaj pravzaprav spominja na Crocs – natančneje na dodatke Jibbitz, ki lastnikom omogočajo, da svoji obutvi vdihnejo edinstven slog. Glavna razlika je v tem, da so Lego kocke nekoliko bolj pogoste, čevlji Ultraboost pa bolj modni. No, to odoločitev bomo prepeustli vam.

Več o modelu in nakupu lahko najdete na KLIK.