SEDITE ZA VOLAN IN SE PREPUSTITE

Vstopite v izjemen svet MINI Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition, v katerem se razkošje združuje z vsestranskostjo. To izjemno vozilo z ekskluzivno barvo ne obrača pogledov le na vas, temveč v vas zaneti tudi občutek za pustolovščino. To vsestransko vozilo, ki sprejema življenjski slog vznemirjenja in raziskovanja, vas vabi, da doživite vrhunske obalne eskapade.

  

Predstavljajte si, da se podajate na vznemirljive obmorske pustolovščine, kjer se pred vami razprostira širni ocean. Z MINI Cooper S Countryman ALL4 bo vaša vožnja ob obali postala očarljivo potovanje, polno navdušujočih razgledov in poživljajočega vonja morja. Med vožnjo po zavitih cestah se zmogljiv sistem pogona na vsa kolesa brez težav spopade z vsakršnim terenom in poskrbi, da užitek v vožnji ostane neprekosljiv. Toda na peščenih obalah ta neukročeni pustolovec resnično zasije. Z maksimalnim oprijemom in vozno stabilnostjo MINI Cooper S Countryman ALL4 lahko brez težav osvojite sipine in za seboj pustite sled navdušenja. Izdaja Uncharted Edition priča o vašem neustrašnem duhu in krepi ekskluzivne lastnosti tega izjemnega vozila.

To ni le avtomobil, temveč izjava o vaši želji po svobodi in raziskovanju. Medtem ko sonce meče svoj topli sij na lesketajoče se valove, boste lahko uživali v zabavnih dejavnostih, ki jih ponuja morje. Sprostite svojega notranjega vodnega navdušenca in se prepustite vznemirljivim vožnjam z vodnim skuterjem, vznemirljivemu surfanju in osvežujočemu plavanju v kristalno čisti vodi. Ko je MINI Cooper S Countryman ALL4 parkiran v bližini, veste, da nobena pustolovščina ni nedosegljiva. Vendar je vožnja po obalnih cestah tista, ki resnično očara vaše čute. Ko vam veter pleše v laseh in sonce poljublja kožo, se potopite v samo veselje do vožnje po slikovitih pokrajinah. Štirivaljni motor s 131 kW/178 KM, opremljen s tehnologijo MINI TwinPower Turbo, vas žene naprej z lahkotno močjo in okretnostjo, MINI Cooper S Countryman ALL4 pa vas z vsakim zavojem spomni, da je to več kot le vožnja – to je življenjski slog.

Prepustite se torej čarom MINI Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition in mu dovolite, da vas popelje v svet, kjer se srečata pustolovščina in slog. Sprejmite svobodo morske obale, uživajte v zabavi in se podajte na vznemirljive vožnje vzdolž obale. To izjemno vozilo ne ponuja le prevoznega sredstva, temveč tudi avanturo, polno nepozabnih trenutkov in neskončnih možnosti. Sedite za volan in se prepustite svojemu raziskovalnemu duhu.