SAMSUNG Z NOVIMI POSODOBITVAMI

Samsung je oznanil, da bo prihajajoča posodobitev One UI Watch 4.5 dodala nove funkcije dostopnosti pametnima urama Galaxy Watch 4 in Watch 4 Classic. Nastavitve bodo uporabnikom v bistvu omogočile prilagajanje zvočnih in vizualnih nastavitev, vključno s prilagoditvami barv in ponovnim uravnoteženjem stereo zvoka.

  

Uporabnikom, ki morda težko razlikujejo barve, bo posodobitev omogočila prilagoditev zaslona z različnimi barvnimi filtri. Samsung uvaja tudi nastavitve, tako da lahko uporabniki povečajo kontrast, da naredijo pisave bolj berljive, onemogočijo učinke prosojnosti in zameglitve ter odstranijo vse animacije.

Ljudje z naglušnostjo bodo lahko prilagodili ravnovesje med levim in desnim zvočnim izhodom slušalk Bluetooth, vendar Samsung v drobnem tisku pravi, da ta funkcija med telefonskimi klici ne bo delovala. Podjetje vam bo omogočilo tudi podaljšanje trajanja dotikov zaslona na dotik in onemogočanje ponavljajočih se dotikov, posodobitev pa uporabnikom omogoča, da se odločijo, kako dolgo se na zaslonu prikažejo kontrolniki glasnosti in obvestila.