SAMSUNG X STAR WARS

Samsung Electronics je pred premiero najnovejšega filma  Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja (ang. Star Wars: The Rise of Skywalker), ki bo prvič predvajan v decembru, napovedal sodelovanje z Lucasfilm, ustvarjalci filmske sage Vojna zvezd. Sodelovanje je združilo dve galaksiji – galaksijo daleč, daleč stran in galaksijo Samsung naprav.

Ob tem težko pričakovanem dogodku bo Samsung izdal posebno različico Star Wars™ Galaxy Note10+ pametnega telefona, ki navdih črpa iz Vojne zvezd in bo vključeval tematske oblikovne elemente ter digitalno vsebino. Ta posebna izdaja bo imela tematsko ohišje, S Pen pisalo in Galaxy Buds brezžične slušalke, dodana bo pa tudi zbirateljska kovinska značka. Star Wars™ Galaxy Note10+ pametni telefon bo nudil tudi ekskluzivne tematske vsebine, vključno z ozadji, animacijami ob izklopu, ikonami in zvoki, v katerih bodo lahko uživali ljubitelji Vojne zvezd.

“Samsung Galaxy naprave so zasnovane za uporabnike z mnogo strasti, kar pa ljubitelji Vojne zvezd nedvomno so,” je povedala Stephanie Choi, starejša podpredsednica in vodja marketinške ekipe za poslovanje z mobilnimi komunikacijami pri Samsung Electronics. “Vedno iščemo nove načine za izboljšanje mobilnih izkušenj – s partnerstvom z Lucasfilm smo združili najboljše Galaxy naprave z najboljšo zgodbo v galaksiji.”

Posebna izdaja Star Wars™ Galaxy Note10+ pametnih telefonov bo na voljo od 10. decembra 2019 na izbranih trgih. Samsung Galaxy Note10+ pametni telefon je od svoje predstavitve navdušil milijone uporabnikov po vsem svetu in jim omogočil, da so bolj produktivni ter ustvarjalni. Vrhunski Galaxy Note10+ pametni telefon združuje osupljivo obliko in vrhunsko zmogljivost z izjemnimi orodji in kamero, kar uporabnikom omogoča, da izkoristijo prav vsak trenutek.

Ob napovedi sodelovanja sta Samsung in Lucasfilm objavila videoposnetek, osredotočen na psa, ki je izrazito podoben ikoničnemu junaku Vojne zvezd, Chewbacci. Videoposnetek govori o družini, ki uporablja Galaxy naprave za komunikacijo in si s tem uresniči svoje božično-novoletne želje. V videoposnetku so številne reference iz filmov Vojne zvezd, v katerih bodo ljubitelji filmov še posebej uživali. Dodatno, zabaven izziv bo tudi ugotoviti, koliko predmetov iz Vojne zvezd je skritih v videoposnetku.