SAMSONITE X DIESEL

Vodilna svetovna znamka s področja produktov za potovanje Samsonite in svetovna vseživljenjska znamka Diesel s ponosom predstavljata sodelovanje, ki združuje jedro obeh blagovnih znamk. Znamki sta ustvarili izrazito izvirno, pol prozorno, zelo podrobno izdelano kolekcijo prtljage, ki je všeč novim generacijam popotnikov, tako zasebnih kot poslovnih. Posebna izdaja teh potovalnih eksponatov je izdelana na osnovi kontrastnih vizualov. Izdelki so osnovani iz trdne črne podlage in postopoma prehajajo v prozorni del. V kombinaciji s svetlo rumeno mrežasto oblogo na notranji strani za edinstven videz omogoča enostavno stopnjo preglednosti.
  

Kolekcija Samsonite x Diesel poleg svoje unikatne zasnove ponuja tudi vrsto praktičnih funkcij za potnike, ki svojo prtljago vidijo kot podaljšek njihovega vsakodnevnega obstoja. To vključuje tudi integrirani nahrbtnik z dodatnimi pasovi in zunanjim vhodom USB za možnost napajanja vaših naprav, medtem ko ste na poti. »Ideja za tovrstno sodelovanje in njegovo kampanjo je bila sprožena v našem sedanjem trenutku. Živimo v času, ko je ravnovesje tega. kar delimo, in tistega, kar ohranjamo v zasebnosti nenehno v toku. Neizogibno vsi del našega življenja delimo z javnostjo, naj si bo to preko družbenih medijev, našega dela ali naših socialnih skupin,« je dejal Andrea Rosso kreativni direktor, ki skrbi za licence znamke Diesel. »Z naraščanjem digitalne dobe se je povečala tudi ozaveščenost o zasebnosti, podatkih, fotografijah, materialnem bogastvu in podobno. Zasnova teh torb in potovalnih izdelkov odraža ravnovesje, ki ga moramo vsi umerjati, omogoča, da svet vidi nekaj, kar smo, a nikakor ne vsega tega, kar smo.« Tovrstni koncept hkrati velja tudi za kampanjo, ki je bila posneta v Sao Paulu. Posamezniki so prikazani, kot da izražajo nasprotno stran svojih osebnosti (usnje, ki ga nosi motorist skozi dan, ljubitelj spin klase ponoči, kraljica noči, ki je oblečena popolno v večeru, in moški v nogavicah doma). Bistvo kolekcije je, da tako javni kot zasebni del oba skupaj tvorita celoto.

Tako pravi tudi Sofie Deboes, direktorica marketinga za izdelke v podjetju Samsonite Travel Europe: »Že od prvega srečanja je bilo mogoče čutiti dinamiko in vnemo obeh strani za poenostavitev ročke na prtljagi novih izdelkov Samsonite x Diesel. S strani znamke Samsonite je bil to resnično vznemirljiv izziv, s kakršnimi se vsakodnevno srečujemo pri našem poslovanju.« Ta ekskluzivna kolekcija na novo interpretira tri ikonične produkte znamke Samsonite z dobrim odmerkom tradicije znamke Diesel, za popoln izbor prtljage, ki vključuje tako klasične izdelke kot poslovne nahrbtnike. Trdni kovček Neopulse z veliko prostornino se ponaša z vsemi potrebnimi potovalnimi funkcijami, vključno z integrirano ključavnico TSA, gladko kotalnimi dvojnimi kolesi, praktično notranjostjo in ročajem z dvojno cevjo, ki brezhibno združuje funkcionalnost s slogom.

Z dvojnimi kolesi, ki so zelo priročna, se nad osrednjim delom nahaja tudi logotip ikonične glave znamke Diesel, ki se odpira v notranjost, ki je prostorna in dobro organizirana ter zaščitena z mrežasto tkanino. Kovček v tej izvedbi je na voljo v različnih velikostih od kabinske velikosti Spinner 55 do XL Spinner 81. Linija Paradriver Ligh je sestavljena iz nahrbtnika z mestom za prenosni računalnik, kovčka kabinske velikosti Duffle in kovčka na kolesih Duffle. Kolekcija ponuja veliko praktičnih potovalnih priročnosti, več organizacijskih žepov, veliko možnosti za pakiranje in prijeten udoben način nošenja, s praktičnimi naramnicami nahrbtnika tudi na kovčku, ki je na kolesih. Tkanina, ki jo uporabljajo, je vodoodporna in odporna tudi na umazanijo, kar je kot naročeno za različne popotovalne ekspedicije.

Poslovna kolekcija OpenRoad dopolnjuje linijo z dvema praktičnima stiloma, nahrbtnikom za prenosnike 15.6′ in vikenderjem 17.3′. Ta dva elegantna in udobna poslovno zasnovana nahrbtnika, ki združujeta značilen dizajn s številnimi odličnimi organizacijskimi lastnostmi, je zasnovan tako, da je ikona sam po sebi, hkrati pa udobno združuje vaše poslovne stvari.