SAMSONITE X DIESEL

Vodeći svjetski putni brend Samsonite i globalni lifestyle brend Diesel s ponosom najavljuju zajedničku suradnju. Diesel i Samsonite stvorili su jedinstvenu poluprozirnu putnu prtljagu koja svojim originalnim dizajnom privlači novu generaciju modernih putnika. Specijalna kolekcija fokusira se na kontrastima. Koferi imaju crnu bazu koja prema gore postupno blijedi i prelazi u transparentnu površinu. U kombinaciji sa žutom mrežnom oblogom s unutarnje strane, koferi, na zanimljiv način, postaju djelomično prozirni.
  

Pored jedinstvenog dizajna, kolekcija Samsonite x Diesel nudi i niz praktičnih funkcija za putnike koji svoju prtljagu vide kao produžetak svakodnevnog života. Ovo također uključuje integrirani ruksak s dodatnim remenima i vanjskim USB priključkom za mogućnost napajanja uređaja dok ste u pokretu. „Ideja za takvu suradnju i njenu kampanju pokrenuta je u našem sadašnjem trenutku, živimo u vremenu kad je ravnoteža onoga što dijelimo i onoga što čuvamo u privatnosti stalno u toku. Neizbježno je da dio života dijelimo s javnošću, bilo da je riječ o društvenim medijima, našem radu ili našim društvenim skupinama, “rekla je Andrea Rosso, kreativna direktorica, koja skrbi za licence marke Diesel. „S porastom digitalnog doba povećava se svijest o privatnosti, podacima, fotografijama, materijalnom bogatstvu i slično. Dizajn ovih torbi i putničkih proizvoda odražava ravnotežu koju svi trebamo čuvati, omogućujući svijetu da vidi kakvi smo, ali ne nikako sve što jesmo.” Ovaj koncept vrijedi i za kampanju snimljenu u Sao Paulu, pojedinci su prikazani kako izražavaju suprotne strane svojih ličnosti (koža koju nosi motociklista tijekom dana, ljubitelj spin klase noću, kraljica noći savršeno odjevena za večeru i muškarac u čarapama kod kuće). Poanta je u tome da i javni i privatni dijelovi zajedno čine cjelinu.

Tako kaže također Sofie Deboes, direktorica marketinga za proizvode u tvrtki Samsonite Travel Europe: „Od prvog sastanka bilo je osjećaja dinamičnosti i revnosti s obje strane da se pojednostavi rukovanje prtljagom novih proizvoda Samsonite x Diesel. Što se tiče Samsonite, ovo je bio zaista uzbudljiv izazov s kojim se svakodnevno susrećemo u svom poslu.” Ova ekskluzivna kolekcija ponovno interpretira 3 ikonska Samsonite proizvoda s dobrom dozom Diesel tradicije, za kompletan izbor prtljage koji uključuje i klasične proizvode i poslovne ruksake. Tvrdi kovčezi dolaze iz kolekcije Neopulse koja ispunjava kriterije najzahtjevnijih putnika. Izuzetno su lagani i pokretljivi s duplim kotačima i teleskopskom ručkom te imaju integriranu sigurnosnu TSA bravicu. Odlikuje ih vrhunska kvaliteta, funkcionalnost i stil.

Glatki dvostruki kotačići sadrže prepoznatljiv Dieselov element – glavu Mohikanca. Unutrašnjost je prostrana i dobro organizirana s originalnom mrežnom tkaninom. Kovčezi su dostupni u četiri veličine, od malog kabinskog Spinner 55d do kovčega velikog volumena XL Spinner 81. Linija Paradriver Ligh sastoji se od ruksaka s odjeljkom za prijenosno računalo, kovčega kabinske veličine Duffleu i kovčega na kotačima Duffle. Kolekcija nudi puno praktičnih pogodnosti za putovanje, nekoliko organizacijskih džepova, obilje mogućnosti pakiranja i ugodan udoban način nošenja, s kompaktnim naramenicama ruksaka čak i na kovčegu koji je na kotačima.

Tkanina koju koriste je vodootporna i otporna na prljavštinu, što je kao naručeno za razne putničke ekspedicije. Poslovna kolekcija Openroad je vrhunska poslovna linija upotpunjena s dva praktična ruksaka: Laptop ruksak za 15.6” i Weekender za 17.3” laptop. Kombinirajući prepoznatljiv Samsoniteov dizajn s mnoštvom izvrsnih organizacijskih karakteristika, ove moderne i udobne ruksake koriste brojni poslovni putnici koji često putuju i spajaju poslovna putovanja s odmorom i zabavom.