RYAN REYNOLDS SVOJO STRAST USMERJA K RAZLIČNIM PROJEKTOM

Ryan Reynolds je delil razloge, zakaj trenutno uživa v premoru od snemanja novih filmov.

Ravno prejšnji mesec je igralec končal snemanje za Apple+ film Spirited, poleg tega, da je igral v muzikalu z božično tematiko, pa je Reynolds skupaj z Georgeom Deweyjem sodeloval tudi pri produkciji v njunem podjetju Maximum Effort.

Reynolds je v objavi na Instagramu, v kateri je naznanil premor, zapisal, da je bil po zaključku snemanj “popoln čas za kratek oddih od novih snemanj”.

Na podelitvi inovatorskih nagrad revije Wall Street Journal v ponedeljek v New Yorku je dodatno pojasnil svojo odločitev, da si vzame odmor. “Preprosto poskušam ustvariti malo več prostora za svojo družino in preživeti več časa z njimi,” je Reynolds dejal za The Hollywood Reporter. “Veste, tega časa res ne dobiš nazaj.”

Reynolds je poročen z igralko Blake Lively, s katero imata tri majhne otroke.

“Tako da bom verjetno do konca poletja odsoten od filmov ali vsaj od snemanja,” je nadaljeval. “To mi daje priložnost, da sem doma.”

Igralec je za THR povedal, da bo medtem “zaposlen” pri delu na projektih s svojim podjetjem. Poleg igranja in produkcije prek Maximum Effort Reynolds upravlja še z znamkama Aviation Gin ter Mint Mobile, hkrati pa je lastnik valižanskega nogometnega kluba Wrexham A.F.C.