RYAN REYNOLDS IN SKOK V SVET NOGOMETA

Projekt “Welcome To Wrexham” je lansiral svoj novi napovednik, v katerem je predstavljen dražljiv vpogled v skok Ryana Reynoldsa in Roba McElhenneyja v nogometni svet. Dokumentarni filmi, ki sta jih producirala Reynolds in McElhenney, sledijo poti dvojice do vodenja tretjega najstarejšega profesionalnega nogometnega kluba na svetu, Wrexham AFC.

  

»Od Hollywooda do Walesa, od igrišča do slačilnice, recepcije do puba, Welcome to Wrexham bo spremljal Robovo in Ryanovo pospešeno pot do lastništva nogometnega kluba ter neločljivo povezani usodi ekipe in mesta, ki računata, da bosta igralca prenesla resno upanje in spremembo skupnosti, ki bo to lahko potrebovala,« se glasi uradni sinopsis serije.

Napovednik prikazuje, kako se par nauči več o svojem novem okolju, ko spoznavata svoje oboževalce, pregledata objekte in se udeležita svoje prve nogometne tekme. Par je leta 2020 postal lastnik Wrexham AFC, v katerem je ekipa končala sezono 21/22 na drugem mestu v ligi National League.

Reynolds se je oglasil tudi na svojih družbenih omrežjih, da bi delil napovednik s svojimi sledilci in pripisal: “Brez pritiska.” McElhenney je objavo prav tako delil na svojih socialnih omrežih in izjavil: “Zaljubil sem se v šport, mesto in filmsko zvezdo. Nisem si mogel pomagati.”

Oglejte si napovednik za Welcome To Wrexham zgoraj. Premiera dokumentarne serije je na Disney+ in Hulu 25. avgusta.