PUTOVANJE KAO BROJNE INSPIRACIJE

Bez obzira na cilj ili način na koji ga postižete, sloboda istraživanja otvara nove i nove perspektive i svijet pun obogaćujućih iskustava. Dok putovanje na odmor može osvježiti vaš um i tijelo, poslovno putovanje može donijeti nezaboravne uvide. Uspješno poslovno putovanje više je od postignutog poslovnog dogovora, ujedno može biti i kulturno i intelektualno okrepljujuće. Riječ je o iskustvu drugog mjesta, uživanju u lokalnoj kulturi i mogućnosti da se svaki trenutak pretvori u pravu avanturu. To je prilika da se povežete sa svijetom oko sebe i vratite se kući sa svježim, novim pogledom. S novom kampanjom Montblanc poziva putnike da se putem putovanja povežu sa svijetom, družeći se na putovanjima s pouzdanošću i stilom brendove prtljage i dodataka. Pronalazak nadahnuća s putovanjima jedno je od vodećih načela kuće Montblanc od 1906. godine. “U Montblancu stalno vjerujemo u cjeloživotne prednosti putovanja. Naš brend ne bi opstao bez takvog razumijevanja povezanog s duhom istraživanja naših osnivača. To je u našem DNK. Ove godine stvorili smo putničku liniju koja se savršeno uklapa u svakodnevni život naših kupaca, u luksuznom i poslovnom stilu. Uvijek su u pokretu.

Naš putnički asortiman predstavlja savršenu pratnju, pouzdanu, funkcionalnu i elegantnu i doprinosi tome da svako putovanje postane ugodno iskustvo, kaže Nicolas Baretzki, izvršni direktor Montblanca. Poslovna putovanja u trajanju od nekoliko noći, posebna putovanja u gradove, epska odiseja u daleka mjesta. Kolekcija nudi tri nove linije koje se nadopunjuju, omogućujući putnicima da ih kombiniraju na temelju funkcionalnih potreba i stilskih preferencija. Svaki komad prtljage izrađuje se u Italiji i obavezuje se na visoke standarde izrade, obrade i izbora materijala. Urbani život ponekad može biti izuzetno intenzivan, tako da trebate prtljagu i pribor da biste bili ukorak s tim tempom. Montblanc extreme 2.0 najnovija je kolekcija dizajnirana za spajanje pulsa života grada s tehnički sofisticiranim izgledom koji kombinira kožu s motivima tiskanih karbonskih vlakana u običnoj koži s matiranim crnim metalnim okvirom. Ruksaci, torbe koje padaju niz tijelo, torbice, mape s dokumentima i torbe za prijenosna računala su idealni pratioci za one koji žele otići korak dalje kako bi postigli svoje ciljeve. Meisterstück urbana kolekcija kombinira čistu i elegantnu sofisticiranost s urbanim stavom. Napravljena od meke crne kože za jednostavan sofisticirani izgled. Ruksaci, torbice i etuiji za dokumente napravljeni su za one koji uživaju u poslovnim odijelima u kombinaciji s pročišćenim dodacima. Prepoznatljiva matirana koža uparena je s brušenim završetkom na metalnim osnovama te s ikonskim M patentnim i trokutastim šavovima koji ističu izvrsnu izradu. Za oštriji izgled, odabrani komadi dostupni su i u potpuno novoj plavoj nijansi kobalta. Spakirajte kofer, ponesite putovnicu i uputite se do zračne luke. Pratitelji, modni dodaci marke Montblanc, pružaju pouzdanost, fleksibilnost i funkcionalnost koju poslovni putnici, istraživači i putnici očekuju, kako bi se kroz svoja otkrića mogli usredotočiti na ono što je doista važno, ponovno povezivanje sa svijetom kroz svoja otkrića.

Odkrijte vseobsežno zbirko, ki jo ponuja Montblanc v specializirani trgovini na Mestnem trgu 8 v Ljubljani, ali pa obiščite spletno stran predstavnika znamke https://www.slowatch.si/montblanc