PRVI VELIKI DOGODEK LETA, LVMH WATCH WEEK

Medtem ko se prah po burnem novoletnem praznovanju še vedno polega, svet ur spet usmerja pozornost v Singapur. Nenehno razvijajoči se teden ur LVMH Watch Week 2023 se je uradno začel 10. januarja in (kljub imenu) traja do 12. januarja, kar zaznamuje prvi večji urarski dogodek v letu. Med tridnevnim dogodkom bodo blagovne znamke LVMH, TAG Heuer, Zenith, Hublot, Bulgari in seveda sam Louis Vuitton, predstavile svoje najnovejše in najbolj inovativne ure. Za ljubitelje ur je božič prišel zelo, zelo zgodaj.

  

Kaj je LVMH Watch Week?

LVMH Watch Week, ki ga kurira in organizira skupina LVMH, je letna predstavitev dinamičnih urarskih blagovnih znamk skupine. Ključni steber na urarskem koledarju v ospredje postavlja tradicionalne in sodobne hiše, ki potiskajo industrijo naprej, hkrati pa pomaga začrtati smer, ki jo bodo ključni akterji v panogi ubrali v prihodnost. Za LVMH Watch Week 2023 so se proizvajalci Bulgari, Hublot, TAG Heuer in Zenith letos zbrali v Singapurju, kjer novinarjem z vsega sveta predstavljajo svoje najnovejše kolekcije.

“Vsak od štirih urarskih Maisonov LVMH se bo odlikoval s svojim prepoznavnim šikom in edinstvenim znanjem savoir-faire: drzno ustvarjalnostjo in prefinjenostjo Bulgarija, dinamično inovativnostjo Hublota, avantgardnim duhom TAG Heuerja in legendarnim strokovnim znanjem Zenitha,” so zapisali pri LVMH Group.

Na lanskoletnem dogodku sta bila razkrita avantgardno osredotočena modela Zenith Defy Revival A3642 in Defy Skyline, obenem pa je bil svetu predstavljen Bulgari Octo Roma Blue Carillon Tourbillon. Izdaja 2023 obljublja več osupljivih modelov, zahvaljujoč nekaterim največjim in najbolj cenjenim izdelovalcem ur na svetu.

Kje in kdaj poteka LVMH Watch Week?

Od 10. do 12. januarja 2023, polna dva meseca pred še enim velikim urarskim sejmom, Watches & Wonders. Dogodek poteka v Singapurju in vključuje tako osebne kot digitalne aktivacije.

Katere znamke ur ima v lasti LVMH?

Medtem ko se ime morda osredotoča na modo in alkohol, ima LVMH Group v lasti in upravlja številne blagovne znamke in založbe v urarski industriji. Po navedbah organizacije Maisoni v sektorju ur in nakita LVMH delujejo v dveh segmentih: visokokakovostno urarstvo na eni strani ter nakit in visok nakit na drugi strani. Natančneje, trenutni seznam urarskih hiš v okviru skupine LVMH vključuje:

  • TAG Heuer
  • Zenit
  • Bulgari
  • Hublot
  • Louis Vuitton

Prisotnost podjetja na področju nakita in visokega nakita vključuje hiše Bulgari, Tiffany & Co., Chaumet, Fred in Repossi, ki po navedbah skupine LVMH »s svojo drzno ustvarjalnostjo in odlično obvladanim znanjem in znanjem nenehno presenečajo svoje stranke in jim ponujajo predmete, ki si jih želijo«.