PRIGRIZKI, KI OSVAJAJO MNOŽICE

Manner Snack Minis so dobesedno na konicah vseh jezikov. Že od vsega začetka kos za kosom navdušujejo vedno več potrošnic in potrošnikov, predvsem pa nagovarjajo mlajše/srednje družine in gospodinjstva. Priljubljeni Manner Snack Minis so bili do zdaj na voljo v vrečkah, sedaj pa so Snack Minis na voljo tudi v manjšem pakiranju 5 x 25 g.

  

Novo: Snack Minis kot paket »za na pot«

Naj bo za večplastno uživanje med odmorom v pisarni, na potovanju ali kot drobna nagrada »samo zame« po napornem dnevu – Manner Snack Minis morajo vedno biti zraven. So večplastni kot vaše življenje, vsak odmor pa lahko spremenijo v trenutek hrustljavega užitka. Slastni prigrizki so na voljo v dveh različicah, »z mlečno kremo in lešniki« ter »s čokolado«, v pakiranjih po pet kosov, ki se jim ni mogoče upreti.

Fairtrade, proizvodnja v Avstriji in najboljše sestavine

Jedro novih Snack Minis sta dve plasti fine kreme med tremi plastmi izjemno hrustljavih vafljev. V lešnikovi različici je poleg mlečne kreme glavna zvezda izjemno gosta lešnikova krema s koščki lešnikov. V čokoladni različici za popoln okus poskrbi kakavova krema s hrustljavimi koščki peciva. Tako kot vse izdelke za vaflje in rezine izdelujemo tudi Manner Snack Minis sami v središču Dunaja. Manner že 130 let sam proizvaja kakav »od zrna do ploščice«. Logotip kakava FAIRTRADE na embalaži sporoča potrošnikom, da uporablja Manner 100-odstotno trajnostni kakav s certifikatom FAIRTRADE.

Snack Minis v vrečkah

Manner Snack Minis v veliki, 300-gramski vrečki predstavljajo hrustljavo rezervo sreče za vse priložnosti. Za popoln trenutek razvajanja doma ali za delitev z družino. Preprosto jo odprite tedaj, ko je to potrebno, doživite trenutek užitka, ponovno praktično zaprite in se veselite naslednjih prigrizkov.