PREVLADAVANJE GEOMETRIJSKE STROGOSTI

Bell & Ross, koji vlada tržištem zrakoplovnih satova sa svojim ikoničnim modelom BR 03, dizajniranim za profesionalce u ekstremnim okruženjima, sada lansira svoju kolekciju BR05. Linije kućišta kombiniraju okrugli i četvrtasti s osnovnim geometrijskim oblicima koji su dio Bell & Rossova identiteta. Konstrukcija BR 05 nadilazi geometrijsku strogost kvadrata i prevladava cjelovitost kruga da bi s tim odredila vlastiti individualni karakter.
  

Samouvjereni stil koristi energiju grada, njegov ritam i bogatstvo. BR05 je mjerni instrument za urbane istraživače. BR 05 inače pripada obitelji s integriranim kućištem, jer se narukvica slijeva u kućište i stvara jedan komad. To osiguravaju i bogati završetci, koji privlače pozornost, uključujući pravokutno 40 mm kućište i savršeno ravne, patentirane površine. Polirani završetci naglašavaju duh sata i povećavaju volumen sata. Posebna pažnja posvećena je i luku krivulje, što omogućuje potpuno usklađivanje svih komponenti i osigurava da se narukvica može lako prilagoditi svakom zglobu.

Nova kolekcija dostupna je i s rebrastim gumenim remenom, što je doista elegantna alternativa osnovnoj opciji, s čime sat također dobiva i na svestranosti. Brojčanik BR 05, koji odražava suptilnu boju sunca, nudi optimalnu čitljivost i dostupan je u srebrno sivoj, mornarsko plavoj ili tamno crnoj boji. Ove različite opcije boja nadopunjuju još jedan model, sa staklenim zadnjim dijelom kućišta i tako vidljivim mehanizmom. Spomenuti Skeleton BR 05, ograničen na 500 komada, prezentira lagan i elegantan kalibar BR-CAL.322,  kojeg je dizajnirala kuća Bell & Ross.