PRESTIŽEN IN ŠPORTEN VIDEZ

Renault V SLOVENIJI z junijem uvaja v ponudbo posebne izvedenke modelov Clio, Captur in Mégane Conquest z imenom »e-tech engineered«, ki so na voljo izključno s pogonskimi sklopi e-tech hibrid. Posebna serija »E-Tech engineered« se navdihuje pri oblikovanju novega Mégana E-Tech electric in daje pridih modernosti trem osebnim avtomobilom, ki so že poznani na evropskem in mednarodnih trgih.

  

Izvedenke posebne serije »E-tech engineered« ohranjajo vse odlike in opremo, ki so zaslužne za uspešnost paketov opreme R.S. Line, dodajajo pa svež videz z uporabo barv in materialov v duhu časa, ki so plemeniti in športni hkrati.

Na zunaj je ta posebna izvedenka prepoznavna po elementih tople titanove barve, kot so lamela F1® na spodnjem robu prednjega odbijača, okrasni elementi na spodnjem robu stranic in zadnjega dela karoserije ter oznake na platiščih. Še ena značilnost sta ikonični romb znamke in ime modela sijajne črne barve na prednjem oziroma zadnjem delu avtomobila. Celoten videz dopolnjuje še nova oznaka E-Tech Hybrid na vratih prtljažnika, ki jo sicer imajo vse elektrificirane različice Renaultovih modelov. Še ena značilnost te posebne serije je elegantna nalepka z vpadljivim grafičnim vzorcem na voznikovih vratih. Glede na izbran model je na voljo več karoserijskih barv. Znotraj je prepoznati enako stremljenje k videzu, ki je hkrati skladen in značajski, na primer na prevlekah z okrasnimi šivi tople titanove barve in okrasne poudarke s pozlato na armaturni plošči in zračnikih. Na volanu je črka »E«, ki ponazarja oznako »E-Tech«. Pragovih vrat so ozaljšani s posebnim vzorcem, ki povzema tistega na zunanji nalepki. Ti novi detajli zagotavljajo v celoti bolj eleganten videz.

HIBRIDNA TEHNOLOGIJA

Renault kot pionir na področju električnih vozil že več kot deset let nadaljuje s prizadevanji, da bi bila njegova tehnologija rešitev mobilnosti na voljo kar najširšemu krogu kupcev. S ciljem zadovoljiti potrebe vsakogar je Renault razvil pogonski sklop E-Tech hibrid.

PRVA NAROČILA V SLOVENIJI

V Sloveniji je izvedenke posebne serije »E-Tech engineered« modelov Clio, Captur in Mégane Conquest možno naročati od junija, prve dobave naročenih  avtomobilov pa je pričakovati v septembru.