PRESENETITE SVOJO IZBRANKO S TRAJNOSTNO POZORNOSTJO

Športna znamka PUMA in mednarodna manekenka, igralka in aktivistka Cara Delevingne sta skupaj ustvarila Exhale, novo ekološko osveščeno kolekcijo oblačil za jogo. Pri oblikovanju zbirke Exhale Collection je PUMA premišljeno sprejela vprašanje trajnosti z uporabo ekološko usmerjenega materialov, na primer vsaj 70% recikliranega poliestra, in s popolnim izravnavanjem vseh neizogibnih emisij.

Kolekcija je namenjena tistim, ki želijo ustvarjati bolj pozitivno vzdušje – duhovno, miselno in okoljsko – ne da bi pri tem izgubili kakršne koli funkcionalnostne prednosti. Vključuje pajkice z visokim pasom, športni modrček, pleteni zgornji del, majico s kratkimi rokavi, crop-top, jopico in jogger – vse v nevtralni barvni paleti.

»Joga je ena mojih največjih strasti, saj je izredno pozitivno vplivala na moje življenje. Ko se je PUMA obrnila name glede partnerstva pri ustvarjanju linije za jogo, sem bila navdušena. Oboji smo zelo osredotočeni na okolje, zato je bilo pomembno, da oblikujemo kolekcijo z minimalnimi vplivi na le tega,« je povedala Cara. »To ustvarja pomemben vpliv na naš um, telo in vadbo ter nam omogoča, da dihamo v miru in tišini.”

Zbirka Exhale je od 15. februarja na voljo na spletni strani PUMA.com, v prodajalnah PUMA Stores in pri izbranih prodajalcih po vsem svetu, več informacij pa na KLIK.