PRENOVLJENA KLASIKA

Švicarska urarska hiša TAG Heuer praznuje letošnjo 160. obletnico s prav posebno ponovno izdajo enega najbolj ikoničnih modelov: Carrera 2447S iz leta 1964.

TAG Heuer 160th Anniversary

TAG Heuer 160th Anniversary

No, poleg ponovne izdaje, so pri Tag Heuerju temu ikoničnemu kosu namenili tudi nekaj nadgradenj. V skladu s klasično trojno konfiguracijo pomožnih časovnic je podjetje predelalo časomer v modernejšo, večjo različico, ki meri 39 mm. Ura je izdelana iz nerjavečega jekla, hkrati pa je zaradi tanjše izdelave postala bolj prijazna za kombiniranje z elegantno obleko. Za to je kriv predvsem tanjši, nadgrajen mehanizem Caliber Heuer 02, ki nadomešča stari Valjoux 72. Novo gibanje se ponaša z impresivno 80-urno rezervo moči, dopolnjuje pa ga graviran rotor, ki je okrašen s posebno grafiko, izdelano ob 160. obletnici znamke. Kazalci so seveda prevlečeni z bež SuperLuminova v temi svetlečim se premazom, ki skrbi za starinsko estetiko, hkrati pa povečuje preglednost v slabših vidljivostnih pogojih.

TAG Heuer 160 Years Silver Limited Edition na voljo enkrat v mesecu juniju, šlo pa bo za omejeno izdajo, ki bo štela 1860 kosov. Gre namreč za letnico ustanovitve tega ikoničnega švicarskega proizvajalca luksuznih zapestnih ur.

Za več informacij o uri obiščite spletno mesto proizvajalca TAG HEUER ali uradnega zastopnika za Slovenijo Slowatch.si.