PREDSTAVNIKA NOVE GENERACIJE

Pepe Jeans London s ponosom predstavlja naslednje poglavje svojega sodelovanja z enim najbolj priljubljenih parov svoje generacije, britanskim fotografom in kuharjem Brooklynom Beckhamom ter ameriško igralko in režiserko Nicolo Peltz.

  

Ikonična britanska blagovna znamka in par sta svojo skupno pot začela leta 2021, ko je Brooklyn Beckham sodeloval kot fotograf in ambasador kampanje pomlad-poletje 2021 “Wiser Future”, ki je predstavila partnerstvo s trajnostno tehnologijo Wiser Wash. Sledil je izid kampanje jesen-zima 2021 “Just Us”, kjer se je njegova zaročenka Nicola Peltz pridružila sinu legendarnega nogometaša angleške reprezentance.

No, par je tudi letos obraz kampanje pomlad-poletje, tokrat z naslovom 2022 ” Between Us”, ki je zakoreninjena v veselju do druženja in vrača pomen preživetja dneva s svojo pomembno drugo osebo na prostem, brez vplivov tehnologije. Kampanijo je posnel in režiral legendarni duo, Luigi & Iango, ta pa ponujaa edinstven vpogled v pristno vez Brooklyna in Nicole med sproščeno igro na prostem.

Brooklyn in Nicola nosita paradne kose iz kolekcije pomlad-poletje 2022, vključno z originalnim denimom in ročno izdelano kvačkano obleko. Majica s potiskom fotografij, združena s klasičnim denimom znamke Pepe Jeans, je sinonim za slog Brooklyna, med tem ko Nicola nosi ročno izdelano kvačkano obleko, sestavljeno iz 46 živih barvnih zaplat, ki zahtevano 2 dnevni postopek pletenja in belo obleko z naramnicami, enega od ključnh poletnih kosov.