PRAZNIČNO OBARVANO PRED TELEVIZORJEM Z IZJEMNIMI PRENOSI

  

Zima prinese s seboj hladne dni in dolge noči, vendar prinaša tudi čarobnost prazničnega vzdušja. Medtem ko zunaj divja mraz, mnogi med nami iščemo toplino doma in zatočišče pred televizijskim zaslonom. Uživanje pred televizorjem med prazniki in mrzlimi zimskimi dnevi je postalo nepogrešljiv del naših decembrskih tradicij.

Televizija nam v tem času ponuja pestro paleto prazničnih oddaj, filmov in posebnih oddaj, ki nas popeljejo v svet pravljičnih zgodb, toplega družinskega vzdušja in nepozabnih trenutkov. Praznično obarvane oddaje nas povežejo z nostalgijo, obujajo spomine na otroštvo in nas spomnijo na pomembnost družinskega in prijateljskega povezovanja. Vendar kateri televizor izbrati za popolno izkušnjo?

Samsung televizor za popoln večer

Samsung televizorji ponujajo neprimerljivo mešanico vrhunskih inovacij, estetske privlačnosti in zagotavljajo, da bodo vaši praznični večeri nič manj kot spektakularni. Eden takšnih je izjemni OLED 4K HDR Smart TV (2023), ki navdušuje s svojim ogromnim 195-centimetrskim (77-palčnim) zaslonom in dokazuje zavezanost podjetja Samsung k zagotavljanju izjemnih izkušenj gledanja.

Jedro tega televizorja je revolucionarna tehnologija samosvetlečih pik, ki jo poganja tehnologija Quantum Dot. Ta inovacija omogoča izjemno globoko črno barvo, čisto belo in osupljivo paleto bogatih barvnih odtenkov. Ločljivost 4K še dodatno izboljša vizualni užitek in zagotavlja raven podrobnosti, ki oživi vaše najljubše božične filme.

Televizor OLED se ponaša z neverjetno tankim profilom, ki še poveča njegov estetski čar in izboljša celotno izkušnjo gledanja. Pri oblikovanju ne gre le za estetiko, temveč za potopitev v vsebino, da le ta izstopa, televizor pa postane skoraj neviden. Samsung to doseže z brezkončnim zaslonom (Infinity One), ki ponuja izkušnjo gledanja, ki presega meje običajnega televizorja, tako da se počutite kot del dogajanja. S funkcijo za povečanje globine (Real Depth Enhancer) vas ta televizor popelje na tehnološko spodbujeno potovanje, vas potopi v vsebino in predstavi globino na način, ki odraža človeško zaznavanje.

Ena od pomembnih funkcij tega televizorja OLED je način za zaščito oči (EyeComfort), katerega namen je zagotoviti, da bo gledanje prijazno za vaše oči. Ko sonce zahaja in se spušča tema, ta način samodejno prilagodi svetlost in barve zaslona ter tako optimizira sprostitev in počitek ter hkrati ohranja visokokakovostno vizualno izkušnjo.

Zvok, ki se premika z dogajanjem

Eden od ključnih elementov, ki spreminja našo gledalsko izkušnjo, je tehnologija Object Tracking Sound Pro, ki jo najdemo v televizorju Neo QLED 8K HDR Smart TV. Ta inovacija je prelomna, saj omogoča, da se zvok dinamično prilagaja temu, kar se dogaja na zaslonu. To pomeni, da ne glede na to, ali spremljate hitro akcijsko prizorišče ali pa uživate v čudovitem božičnem filmu, bo zvok vedno usmerjen tja, kamor je treba.

To je velik korak naprej v primerjavi z tradicionalnimi zvočniki, ki se ne morejo prilagajati dogajanju na zaslonu. Pogosto se srečujemo s težavo, ko so dialogi komaj slišni zaradi glasbe ali zvočnih efektov v ozadju. Object Tracking Sound Pro to težavo odpravlja in zagotavlja, da so vsi zvočni elementi jasni in razločni.

S to tehnologijo boste lahko dejansko doživeli občutek, da ste sredi dogajanja, saj se zvok giblje z objekti na zaslonu. Če na primer gledate film, kjer avtomobili divje dirkajo po cesti, se bodo zvočni učinki premikali skupaj z njimi. Če gre za dramatičen pogovor med dvema likoma, se bo zvok osredotočil na njiju, tako da boste vsako besedo slišali s popolno jasnostjo. To je revolucionarni korak naprej v izkušnji gledanja, ki omogoča, da se poglobite v zgodbo in se počutite, kot da ste del nje.

Prikaz podrobnosti v vsej svoji veličini

Pametni televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV ne prinaša le izboljšane zvočne izkušnje, temveč tudi impresivno ločljivost 8K. Ločljivost 8K je velik korak naprej v primerjavi z že visoko ločljivostjo 4K. Kaj pa to pomeni za vašo gledalsko izkušnjo?

Ločljivost 8K pomeni, da je slika na zaslonu sestavljena iz kar 33 milijonov slikovnih pik. Vsak prizor, vsaka podrobnost, vsak obraz na zaslonu se prikaže s takšno jasnostjo, da se boste počutili, kot da ste tam. Tudi najmanjše podrobnosti bodo vidne v vsej svoji veličini, kar pomeni, da boste lahko uživali v vsaki teksturi, barvi in gibanju na zaslonu. To je kot gledanje sveta skozi novo, izboljšano očesno lečo, kjer se vse podrobnosti prikažejo v vsej svoji lepoti.

Kako dosežemo tako visoko ločljivost? To omogoča zmogljiv procesor, ki uporablja umetno inteligenco (AI). Procesor uporablja napredne algoritme za povečanje ločljivosti slike in optimizacijo barv, kontrasta ter gibanja. Tako je vsak prizor, ki se prikaže na zaslonu popoln in vsaka podrobnost je jasno vidna. To pomeni, da lahko uživate v vseh vrstah vsebin, od eksplozivnih akcijskih sekvenc do vizualno osupljivih dokumentarnih filmov. Gledate lahko športne prireditve in si pričarate občutek, kot da ste na stadionu, ali pa potujete po svetu z vrhunskimi dokumentarci, ki vas popeljejo na nepozabne avanture.

Razkrivanje skrivnosti barv in kontrasta

Medtem ko ločljivost 8K prinaša izjemno jasnost slike, televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV seže še dlje, da bi vašo gledalsko izkušnjo naredil bolj realistično. To dosega s tehnologijo Quantum Matrix Pro, ki je prav tako ena od ključnih inovacij tega naprednega televizorja.

Quantum Matrix Pro je edinstvena tehnologija, ki temelji na uporabi kvantnih slikovnik pik. To pomeni, da televizor uporablja majhne svetleče točke, ki so odgovorne za prikaz slik. Zaradi njih je slika bolj svetla, barvita in kontrastna ter omogoča neverjetne podrobnosti in jasnost v najtemnejših odtenkih črne barve in najčistejših belih odtenkih.

Najpomembnejši vidik te tehnologije je njen vpliv na kontrast. Kontrast je razlika med najtemnejšimi in najsvetlejšimi deli slike in Quantum Matrix Pro ga izboljša do skrajnosti. To pomeni, da lahko vidite vse sence, svetle poudarke in vse vmesne odtenke, ki so bili prej morda izgubljeni. Slika je bolj realistična, ker se prikaže v vsej svoji kontrastni lepoti.

Ampak to ni vse. Quantum Matrix Pro prav tako optimizira barve, da bi bile bolj žive in nasičene. Barvne nianse se prikažejo s presenetljivo natančnostjo, kar pomeni, da boste videli svet v vseh njegovih odtenkih.

Zakaj izbrati Samsung televizor?

Varnost in zasebnost v ospredju

Tehnologija Knox je integrirana v pametne televizorje Samsung in prinaša številne prednosti, ki na novo opredeljujejo uporabniško izkušnjo. Z zaščito v realnem času pred razvijajočimi se grožnjami in hitrimi posodobitvami, posebna varnostna platforma Knox zagotavlja, da so uporabniki zaščiteni pred poskusi vdorov. Ta večplastni varnostni pristop, ki združuje programsko in strojno zaščito, varuje občutljive podatke in zagotavlja trdno pregrado pred morebitnimi vdori. Zaščita zajema vse naprave, ki so povezane s televizorjem ter preprečuje nepooblaščen dostop in morebitne varnostne ranljivosti. Samodejna blokada zlonamernih aplikacij in goljufivih spletnih mest dodatno okrepi zaščito. Prinaša zagotovilo, da so vsi osebni podatki, kot so kode PIN in gesla, ustrezno varovani.

Povezan dom

Aplikacija SmartThings brez težav integrira in upravlja naprave, ki so vam pomembne, zaradi česar je vaš dom pametnejši in priročnejši. Z uporabo storitve SmartThings v televizorju Samsung lahko izboljšate svojo izkušnjo zabave, saj lahko nadzorujete in avtomatizirate televizor in druge pametne naprave v svojem domu. S storitvijo SmartThings lahko upravljate televizor in preklapljate med aplikacijami, lahko pa tudi prižigate luči po hiši, spreminjate termostat in spremljate varnostne kamere – vse to lahko počnete kar s priročnega televizijskega zaslona.

Samsung skrbi za trajnost in njegova zavezanost velja tudi za uporabo baterij. S trajnostnim upravljanjem baterij se lahko poslovite od potratnega odlaganja baterij. Vključitev daljinskega upravljalnika Solarcell, ki se napaja s sončno svetlobo in notranjo razsvetljavo, ne le zmanjšuje količine odpadnih baterij, temveč spodbuja okolju prijazne vire energije.

Zakaj bi čakali?

Naj bo december letos čaroben z novim televizorjem, ki bo vašemu domu dodal pravo filmsko in umetniško doživetje. Čaka nas še ena popolna praznična sezona, polna filmske in umetniške čarobnosti.

Da bi vam polepšali praznično sezono, smo pripravili posebno ponudbo, ki bo vaš dom spremenila v pravo kinodvorano. Izberite 249- ali 215-centimetrski QLED ali Neo QLED televizor in si zagotovite ekskluzivno darilo – brezžične slušalke The Freestyle 2. generacije. Ob nakupu 249-centimetrskega modela pa vam podarjamo tudi izjemno 67,5-centimetrski monitor Odissey G55T, skupaj s brezplačno VIP storitvijo pošiljanja in namestitve.

Ne odlašajte, priložnost traja od 4. 12. do 31. 12. 2023. Zdaj je pravi čas, da svoj dom spremenite v pravljično okolje in uživate v najboljših trenutkih praznične zabave!

Naj bodo letošnji prazniki nekaj posebnega

Televizija je postala več kot le sprejemnik signalov. Postala je okno v svet tehnoloških inovacij, ki nas vedno znova presenečajo in navdušujejo. S pametnim televizorjem se gledanje filmov, serij, športa in dokumentarcev spreminja v popolno doživetje, ki nas popelje v svet podrobnosti, zvoka in barv, kot ga prej nismo mogli doživeti. To je prihodnost televizije, ki se odraža v tem trenutku.

Vendar pa praznično vzdušje ni le o vsebinah na zaslonu. Dodamo mu lahko poseben čar z družinskim ogledom, pripravo prigrizkov in ustvarjanjem udobnega okolja. S skupnim ustvarjanjem božičnih voščilnic, izdelavo okraskov ali preprosto z oblačenjem prazničnih oblačil, ustvarimo nepozabne trenutke, ki bodo še dolgo ostali v spominu.

Lepe praznike!