POTOVANJE JE NAČIN ŽIVLJENJA

Znamka Seiko Presage je v sodelovanju s proizvajalcem premijske prtljage Zero Halliburton ustvarila kolekcijo treh ur, ki vključuje par potovalno prijaznih modelov GMT.

  

Ure omejene izdaje se pridružijo Seikovi seriji Presage Sharp Edged in črpajo navdih iz vrhunske kolekcije Pursuit Aluminium podjetja Zero Halliburton. Pri tem prevzemajo isti temno modri odtenek, ki ga uporablja ameriška znamka.

Številčnice združujejo japonski vzorec listov konoplje, ki ga najdemo v seriji Sharp Edged, in “dvojno rebrasto obliko”, ki jo od leta 1946 uporablja Zero Halliburton. Dve 42-milimetrski GMT uri – ena iz nerjavečega jekla in druga s skrivnostno črno prevleko Seiko – sta omejeni na 2.000 oziroma 600 kosov in ponujata aluminijaste okvirje GMT, majhen sekundni števec, indikatorje rezerve moči in samodejno gibanje Seiko 6R64 s 45 urami rezerve moči. 39-milimetrski model s časom in datumom, ki je omejen na 2000 kosov, uporablja Seikovosamodejno gibanje 6R35 s 70 urno rezervo moči.

Vsaka ura je individualno oštevilčena in predstavljena v polikarbonatnem kovčku Zero Halliburton. Ure bodo prihodnji mesec na voljo pri Seiku po ceni 1.550 USD za modele GMT in 1.100 USD za modele s časom in datumom. Več pa na KLIK. Pri nas je nakup časomrov Seiko sicer možen v poslovalnicah Stentime, več informacij pa lahko najdete na KLIK.