Potovanja kot številne inspiracije

Ne glede na cilj ali poti, da ga dosežete, svoboda raziskovanja odpira nove in nove perspektive in svet poln obogatitvenih izkušenj. Medtem ko lahko počitniško potovanje osveži um in telo, lahko poslovna potovanja prinesejo nepozabne vpoglede. Uspešno poslovno potovanje je več kot le sklenitev posla, hkrati je lahko tudi kulturno in intelektualno poživljajoče. Gre za doživetje drugačnega kraja, uživanje lokalne kulture in zmožnost vsak trenutek spremeniti v pravo pustolovščino. To je priložnost, da se povežete s svetom okoli sebe in se vrnete domov z novim svežim pogledom. Znamka Montblanc s svojo novo kampanjo vabi popotnike, da se povežejo s svetom skozi popotovanja, v druženju na njihovih popotovanjih z zanesljivostjo in stilom prtljage in dodatkov znamke. Iskanje navdiha s potovanj je bilo eno od vodil in načel hiše Montblanc vse od leta 1906. »Pri znamki Montblanc nenehno verjamemo v vseživljenjske koristi popotovanj. Naša blagovna znamka ne bi obstajala brez tovrstnega razumevanja, povezanega z duhom raziskovanja naših ustanoviteljev. Je v našem DNK. Letos smo tako ustvarili potovalno linijo, ki popolnoma ustreza vsakodnevnemu življenju naših strank, luksuznemu in poslovnemu slogu. Venomer so v gibanju.

Naš potovalni izbor predstavlja popolne spremljevalce, zanesljive, funkcionalne in elegantne, prispevajo k temu, da je vsako potovanje prijetno doživetje,« pravi Nicolas Baretzki, direktor znamke Montblanc. Delovna potovanja, ki trajajo več noči, posebne medmestne odprave, epske odisejade v oddaljene kraje. Kolekcija ponuja tri nove linije, ki so komplementarne, dovoljujejo popotnikom, da jih kombinirajo na podlagi funkcionalnih potreb in stilskih želja. Vsak kos prtljage je izdelan v Italiji in se zavezuje k visokim standardom izdelave, obdelave in izbora materiala. Urbano življenje je včasih lahko izjemno intenzivno, zato potrebujete prtljago in dodatke, s katerimi lahko sledite temu tempu. Montblanc extreme 2.0 je najnovejša iteracija kolekcije, narejene za utrip mestnega življenja s tehnično dovršenim videzom, ki združuje usnje z motivom potiskanih karbonskih vlaken, v navadnem usnju z mat črnim kovinskim ogrodjem. Nahrbtniki, torbe čez telo, torbice, mape za dokumente in torbe za prenosnike so idealni visokozmogljivi spremljevalci za tiste, ki za dosego svojih ciljev želijo stopiti korak dlje. Meisterstück urbana kolekcija združuje čisto in elegantno prefinjenost z urbano držo. Izdelana iz mehkega črnega usnja za preprost prefinjen videz. Nahrbtniki, torbice in etuiji za dokumente so narejeni za tiste, ki uživajo v ravnotežju poslovnih oblek v kombinaciji z izčiščenimi dodatki. Značilno matirano usnje je združeno z brušenimi zaključki na kovinskih osnovah ter z ikonično M zadrgo in trikotnimi šivi, ki podrobno izpostavijo vrhunsko izdelavo. Za bolj oster videz so na voljo izbrani kosi tudi v popolnoma novem kobaltovo modrem odtenku. Spakirajte kovček, vzemite potni list in se odpravite do letališča. Spremljevalci, modni dodatki znamke Montblanc, zagotavljajo zanesljivost, fleksibilnost in funkcionalnost, ki jih pričakujejo poslovni potniki, raziskovalci in popotniki, da se bodo lahko osredotočili na tisto, kar je resnično pomembno, ponovno povezovanje s svetom skozi njihova odkritja.

Odkrijte vseobsežno zbirko, ki jo ponuja Montblanc v specializirani trgovini na Mestnem trgu 8 v Ljubljani, ali pa obiščite spletno stran predstavnika znamke https://www.slowatch.si/montblanc