POT, KI JO JE VREDNO UBRATI

V skladu z načeli trajnosti, ki vodijo znamko Ermenegildo Zegna, Oasi Zegna predstavlja posledico zelenega pristopa njenega ustanovitelja. V tridesetih letih prejšnjega stoletja je tekstilni podjetnik Ermenegildo Zegna, ki je bil zaljubljen v naravo, njegovo vesolje pa je predstavljala globoka želja po vračanju domovini in skupnosti, namreč začel obsežen projekt obnove okolja v gorah Piemonta v severni Italiji, ki je obkrožalo volneni mlin, ustanovljen leta 1910, in cesto 232, ki jo je začrtal in zgradil kar sam. Že dolgo, preden je bila izumljena beseda “ekosistem”, je Ermenegildo tako začel ustvarjati ekosistem, ki je danes znan kot Oasi Zegna. Toda njegova vizija je presegla industrijo. S tem, ko je svoj mlin postavil v osrčje veliko širše skupnosti, je s skrbnim pogozdovanjem in gradnjo cest ustvaril pravo trajnostno soodvisnost. Oasi Zegna, uradno rojena leta 1993, je zaradi strasti tretje generacije družine Zegna kultivacija, ki ne izkorišča, temveč krepi.

  

Ta cesta, 232, je navdih znamke ZEGNA še danes. Še naprej vodi vse, kar znamka počne, vključno z novo kampanjo vrednot blagovne znamke ZEGNA 232, ki predstavlja 232 kot družino vizionarjev, ki jih povezujeta skupni niz načel in progresivna vizija za prihodnost.

Kampanja vrednot blagovne znamke 232 za svojo premierno sezono vključuje glasbenika Marracasha, igralca Isaaca Hempsteada Wrighta in direktorja gibanja Yagamota, ki so združeni v svojem pogumu, da zastavijo nove smeri in vodijo spremembe. Ti vizionarji, ki navzven izžarevajo pozitivno samozavest, izzivajo družbene konvencije in si upajo sprejeti drzne odločitve, ki njim samim in tudi drugim utrejo novo pot naprej.

ZEGNA pa počasti ekipo 232 s priznanjem, da je potovanje pomembnejše od cilja: ti strastni posamezniki se ukvarjajo s sedanjostjo ter sprejemajo odnos, ki je zavesten, radoveden in empatičen. Pri tem ZEGNA deli svoje osebne zgodbe in stališča, da osvetli lepoto, ki jo najdemo, ko se skozi življenje premikamo z namenom in nas namerno vodi močan občutek zanj.

Kampanija 232, ki zaznamuje novo obdobje, je bila predstavljena v odkritih filmskih trenutkih, ki izpostavljajo dinamične osebnosti in občutek za stil posameznikov. Ujeti so v prenovljeni garderobi umetniškega vodje Alessandra Sartorija, zasnovani za osebno izražanje in svobodo gibanja. Kampanja vključuje tudi novo ikonično oznako ZEGNA 232, grafično predstavitev ceste in močan simbol, ki označuje pot naprej, saj se ZEGNA združuje s svojo skupnostjo vizionarjev, da bi počastila Pot, ki jo je vredno ubrati (A Path Worth Taking).