POSTANITE DEL GIBANJA ZA BOLJ TRAJNOSTEN SVET

Če iščete popolno rešitev za ekološko samooskrbo, potem imamo za vas revolucionarno blagovno znamko – Skaza! Slovenska znamka že od leta 2013 postavlja nove standarde trajnosti z inovativnim kompostnikom Bokashi Organko 1. Ta izdelek je bil resnična trajnostna revolucija, ki je združila naravo in tehnologijo ter očarala ljubitelje doma pridelanega komposta po celem svetu!

  

Toda to ni bilo dovolj, zato so pri Skazi nadgradili ponudbo z dvema novima kompostnikoma – Bokashi Organko 2 in Organko Daily – ki sta osvojila prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot in sta finalistka prestižne nagrade European Plastic Awards 2023. Skazini izdelki so torej funkcionalni, okolju prijazni in estetsko dovršeni, saj v podjetju verjamejo, da trajnost in dizajn lahko živita v popolni harmoniji. In kaj je boljše od retro vrtnarskega carja, ki ga je tako težko pozabiti? No, lahko bi rekli, da je nova linija dizajnersko bolj dovršena, vendar se v podjetu zavedajo, da je Bokashi Organko 1 za marsikoga še vedno nepremagljiv. Zato so se pri Skazi odločili, da ljubiteljem znamke in Bokashija ponudijo neverjetne popuste ob menjavi linije, kar vam lahko prinese do 40% popusta!

Z nakupom izdelkov postanete tudi del trajnostne revolucije in prispevate k boljšemu jutri. Zavezanost trajnosti je v srcu znamke, kar je razlog, da vam Skaza ponuuja najboljše in najbolj inovativne izdelke, ki bodo pomagali ustvarjati boljši svet za prihodnje generacije.

In če ste med tistimi, ki ne želijo retro stila in iščete inovativne izdelke, ima Skaza za vas popolno rešitev – Bokashi Organko Essential. Poleg izjemne funkcionalnosti in okolju prijazne izdelave iz reciklirane plastike, vključuje tudi nagrajeno posodo Organko Daily za enostavno dnevno zbiranje bioloških odpadkov. Z Bokashi Organko Essential lahko enostavno in udobno pridelate kakovostno naravno gnojilo ter obenem prispevate k ohranjanju našega planeta. Ne zamudite priložnosti, da se pridružite vsem, ki se trudijo za bolj trajnostno prihodnost. Izberite zmagovalca v kategoriji trajnosti in dizajna – Bokashi Organko Essential!