POSEBNO ESTETSKO VZDUŠJE SAMSUNG

Sodobni pametni televizorji nam nudijo številne funkcije. Ne samo, da nam omogočajo uživanje v najljubših videovsebinah, hkrati včasih tudi prevzamejo funkcijo trenerja pri vadbi ali asistenta pri delu. Vse to pa seveda ne bi bilo mogoče brez edinstvenih tehnologij, ki televizor spremenijo v večnamensko napravo. 

Trenirajte kot v telovadnici

V primeru, ko delamo od doma, je izjemno pomembno, da ostanemo aktivni, tudi če to pomeni, da dnevno sobo spremenimo v telovadnico. S Samsung QLED televizorjem je to popolnoma enostavno. Vaše najljubše vadbe so le nekaj klikov stran. Zahvaljujoč visoki ločljivosti zaslona ne boste spregledali prav nobenega koraka pri vadbi, vaša telesna pripravljenost pa bo tako dosegla novo raven.

QLED tehnologija za prikaz vsebine

Z QLED revolucionarno tehnologijo bo vsebina na zaslonu vedno vrhunske kakovosti. Vsak odtenek vidnega spektra človeškega očesa bo nazorno prikazan s Quantum Dot tehnologijo, ki temelji na umetni inteligenci, in najsodobnejšim procesorjem. Tehnologija, imenovana prilagodljiva slika, samodejno nastavi svetlost in aktivno prilagodi sliko okolju gledanja. Tako boste vedno uživali v popolni sliki vaših najljubših vsebin, ne glede na čas gledanja.

Delo od doma še udobnejše in enostavnejše

Leta 2019 je Samsung predstavil funkcijo oddaljenega dostopa, ki je na voljo na najnovejših pametnih televizorjih in omogoča dostop ter upravljanje vsebine v računalniku prek Samsung naprave, ne glede na njeno lokacijo. Wi-Fi Direct funkcija omogoča tudi, da vsebino iz svojega osebnega ali tabličnega računalnika in pametnega telefona prenesemo na zaslon televizorja.

Ustvarjanje sproščenega vzdušja

QLED televizor nudi tudi Ambientalni način+, ki omogoča, da se televizor zlije z okoljem. Posnemite fotografijo svojega televizorja s telefonom, tehnologija sinteze teksture pa bo ustvarila vzorec stene za televizorjem na televizijskem zaslonu. Odkrijte čudovito harmonijo televizorja in notranje opreme.

Še več lepote

Za tiste, ki iščete posebno estetsko vzdušje Samsung poleg QLED televizorjev nudi tudi t.i. lifestyle televizorje – The Frame, The Serif in The Sero. Ti televizorji zagotavljajo kakovostno sliko, pa tudi sposobnost popolnega prilagajanja življenjskemu prostoru. The Frame televizor je zasnovan kot elegantni okvir za slike. Ta televizor v dom prinaša lepoto umetniške galerije, saj ko je izklopljen, prikazuje izbrane umetnine. Tako vedno odraža vašo osebnost in stil ter se spreminja skupaj z vašim razpoloženjem. Eleganten The Serif televizor je zasnovan za vsak trenutek in prostor, saj je videti odlično iz vseh kotov pogleda. Vključuje tudi odstranljivo stojalo, tako ga lahko postavite na polico ali pult brez uporabe nogic ali pa na stojalo na poljubno mesto. The Sero je edinstveni televizor, ki nudi možnost vrtenja zaslona, saj vključuje tehnologijo za orientacijo zaslona, ki se enostavno poveže z mobilnimi napravami in predvaja različne vsebine – tako vsebino vodoravnih kot tudi navpičnih formatov, zasnovanih za mobilno rabo. Televizor se postavi pokončno za mobilne vsebine in aplikacije ter preklopi v ležeči način za filme.

Podaljšan občutek brezskrbnosti

Za največje užitke sta ključni kakovost in brezskrbnost. Samsung verjame v vrhunsko kakovost, zato vam zagotavlja 5 let brezskrbnega uživanja z QLED in Lifestyle televizorji, predstavljenimi v letu 2020. Za pridobitev pravice do 5-letne garancije morate svojo napravo registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si najkasneje v 15 dneh od datuma nakupa. Promocija traja od 1. oktobra do 31. decembra 2020. Še en dodaten dober razlog, da kupite Samsung televizor. Če v obdobju od 2. oktobra. do 15. novembra 2020 kupite kateri koli 8K ali QLED televizor, velikosti 189 cm ali večji, za darilo dobite televizor The Frame, velikosti 80 cm.

Za več informacij obiščite www.samsung.com.