POPRAVITE SVOJO NOKIO KAR SAMI

HMD Global, lastnik blagovne znamke Nokia, je napovedal prihod treh pametnih telefonov Nokia, Nokia G22, Nokia C32 in Nokia C22. Vsi ponujajo do tridnevno življenjsko dobo baterije, z izboljšano kakovostjo slike in vzdržljivostjo v seriji C ter prvi pametni telefon Nokia (Nokia G22) s popravljivo zasnovo, vključno z globalnim sodelovanjem z iFixit.

  

HMD Global prav tako napoveduje prvi korak na poti, da postane prvi večji globalni ponudnik pametnih telefonov, ki bo proizvodnjo preselil v Evropo.

Adam Ferguson, vodja trženja izdelkov, HMD Global: “Ljudje cenijo dolgotrajne, kakovostne naprave in pri tem ne bi smeli sklepati kompromisov pri ceni. Nova Nokia G22 je namensko izdelana s popravljivo zasnovo, tako da jo lahko obdržite še dlje. Poleg tega z napredno fotografijo na Nokii C32 in izboljšano vzdržljivostjo na Nokii C22, serijo C dvigujemo na višjo raven.”

“Z velikim veseljem oznanjamo prvi korak na naši poti selitve proizvodnje naprav 5G v Evropo,” je dejal Jean-Francois Baril, soustanovitelj, predsednik in izvršni direktor HMD Global. “Blagovna znamka Nokia ima na evropskem trgu bogato zgodovino in s to potezo še naprej krepimo svoj položaj kot edini večji evropski ponudnik pametnih telefonov. ”

Nokia G22 – prvi pametni telefon Nokia, katerega osnova je popravljivost

Nokia G22 je prvi pametni telefon Nokia, ki je namenoma zasnovan z možnostjo popravila, s čimer značilno dolgo življenjsko dobo telefona Nokia dvigne na višjo raven. V sodelovanju z iFixit, globalno skupnostjo za popravila, lahko na Nokii G22 enostavno dostopate do vodnikov za popravilo in cenovno dostopnih delov za zamenjavo poškodovanega zaslona, zvitega vhoda za polnjenje ali prazne baterije. Najnovejši pametni telefon serije G se ponaša tudi s hrbtno stranjo iz 100 % reciklirane plastike, zajemom prostorskega zvoka OZO za hitro ponovno predvajanje vsebine, ki zagotavlja jasnejši zvok, ter dve leti nadgradenj za operacijski sistem AndroidTM, dve leti mesečnih varnostnih posodobitev in podaljšano triletno garancijo brez dodatnih stroškov.

Ben Wood, glavni analitik, CCS Insight: “Ker potrošniki vedno bolj zahtevajo trajnostne naprave, bo zmožnost preprostega in cenovno dostopnega popravila pametnih telefonov postala ključna razlika na trgu. Raziskava CCS Insight je pokazala, da bi si približno polovica uporabnikov mobilnih telefonov v Zahodni Evropi, v primeru okvare izven garancijskega obdobja, želela imeti možnost popravila svoje naprave po razumni ceni.”

Nokia C32 z doslej najboljšo kakovostjo slike v seriji C

Nokia C32 s kamero  50 MP in vrhunskimi  algoritmi za obdelavo slike prinaša napredno fotografiranje po še bolj dostopni ceni. Na voljo je v prefinjeni zasnovi s končno obdelavo iz kaljenega stekla in elegantnimi ravnimi stranskimi stenami, ki dajejo seriji C vrhunski občutek. Nokia C32, ki prihaja z najnovejšim operacijskim sistemom Android 13, ponuja najbolj personalizirano programsko opremo doslej, za sodobno izkušnjo pametnega telefona.

Nokia C22 – prvak v vzdržljivosti, ki ponuja največ

Nokia C22 prihaja z izjemno kakovostjo izdelave, ki prekaša konkurenco v strogih testih prostega pada. Nokia C22 je pripravljena na nepričakovane dogodke, ki jih prinaša vsakdanje življenje. To ji omogoča zaščita pred brizganjem in prahom IP52, kaljeno steklo zaslona 2,5D in trdno kovinsko ohišje, ki je vgrajeno v močno polikarbonatno enodelno zasnovo. Številni zmogljivi algoritmi za obdelavo slike v izboljšani dvojni kameri 13 MP, omogočajo zajemanje spominov z jasnimi podrobnostmi pri kateri koli svetlobi. Poleg tega optimizirana programska oprema Android 13 (izdaja Go) vaš paket mobilnih podatkov ne le podaljša, ampak vam daje tudi 20 odstotkov več brezplačnega prostora za shranjevanje – to je tisoč več pesmi ali fotografij!

Napovedujemo prve korake na poti do proizvodnje v Evropi

HMD Global je v želji  po nadaljnji krepitvi svojih varnostnih obljub naredil prve korake do tega, da postane prvi večji globalni ponudnik pametnih telefonov, ki bo proizvodnjo prinesel v Evropo. V prvi fazi te poti podjetje razvija zmogljivosti in postopke za prenos proizvodnje naprav 5G Nokia v Evropo leta 2023. Gre za nadaljevanje izpolnjevanja zaveze HMD Global po izvajanju varnih in preglednih operacij v Evropi.