POPOLNO TOVORNO VOZILO BREZ KOMPROMISOV

Novi Scudo je sodobno razvito vozilo, ki zdaj temelji na platformi mid-van Stellantis in je na voljo s 100 % električnim pogonom ter z dizelskim motorjem zadnje generacije. Novi Scudo tako postaja drugo gospodarsko vozilo Fiat Professional, ki je na voljo tudi v električni različici in se pridruži E-Ducatu, ki je bil predstavljen aprila lani.

  

S tem Fiat ustvarja širšo ponudbo za zadovoljitev potreb raznolikih strank, pravih profesionalcev, ki svoje vozilo živijo predvsem kot delovno orodje in vir zaslužka. Prav za izpolnitev takšnih potreb je novi Scudo opremljen z vrsto funkcij, ki ga naredijo najboljšega v svojem razredu.

POPOLNO TOVORNO VOZILO BREZ KOMPROMISA

Manifest “brezkompromisnega” pristopa Scuda se skriva predvsem v značilnostih električne različice z najboljšim dosegom v razredu (do 330 km v ciklu WLTP), idealnim za tiste, ki delajo v mestu in predmestjih. Različica z ničelnimi emisijami se ponaša tudi z edinstveno prilagodljivostjo z vidika naročnika, z dvema velikostma baterij – 50 in 75 kWh ter zmogljivostjo polnjenja z izmeničnim tokom do 11 kW in do 100 kW z enosmernim tokom. S tem je omogočeno polnjenje baterije na 80 % v samo 45 minutah. Ciljna skupina za nove modele so kot rečeno uporabniki, ki uporabljajo svoje vozilo 8 ur ali več na dan – drugi vidik, ki so ga inžinirji in oblikovalci skrbno preučili v fazi načrtovanja, je bilo torej udobje. Cilj novega Scuda je ponuditi izkušnjo brez stresa pri delu z različnimi prilagoditvami, kot sta vozniški položaj, podoben tistemu v avtomobilu ter vrhunska zvočna izolacija za zmanjšanje sunkov in tresljajev.

Novi Scudo je ob vsem tem pripravljen postati veliko ime v segmentu lahkih dostavnih vozil D, saj ponuja asortiman funkcij, ki lahko izpolni zahteve tako samozaposlenih kot upravljavcev voznega parka, z učinkovitimi rešitvami brez stresa, ki zagotavljajo neprekinjeno poslovanje in dobičkonosnost. Vključitev različic z ničelnimi emisijami je tako le še en del grajenja postopne strategije za elektrifikacijo flote Stellantis.