POPOLNI SOPOTNIKI NA POTOVANJIH

S prostornimi notranjimi predali in funkcionalnimi žepi opremljeni modeli torbe za ramo, nahrbtnika in vikenda ponujajo dovolj prostora in zaščite za elektronske naprave, dokumente, osebne predmete in prtljago. Nahrbtnik je na voljo v treh velikostih in se s pasom na hrbtni strani preprosto pritrdi na ročaj kovčka. Dva vgrajena vhoda USB (standardni vhod USB tipa A in manjši vhod USB tipa C) pomenita, da so vsi trije modeli nahrbtnikov prilagojeni za vaše poslovanje in delo.

  

Torbo za na ramo, ki je na voljo v dveh različnih velikostih, lahko zaradi nastavljivega traku udobno nosite čez ramo. Tisti, ki izberejo nahrbtnik Weekender, bodo potovali udobno zaradi dveh ročajev za prenašanje in oblazinjenega naramnega pasu, vključno s povezavo za voziček. Oblika in barve so usklajene s kolekcijo vozičkov Roadster Hardcase. Kolekcija je idealna za vse priložnosti v vsakdanjem življenju ali na potovanjih zaradi visoke stopnje funkcionalnosti, izjemno trdnega, a lahkega materiala in pametnih podrobnosti, ki izboljšujejo vsak izdelek. Najlon, uporabljen v izdelkih, odlikuje izboljšana vodoodpornost, vodoodbojne zadrge pa zagotavljajo dodatno zaščito in funkcionalnost.

Lahke umazanije je mogoče zlahka odstraniti s suho krpo, za čiščenje maščob ali drugih trdovratnih madežev je treba uporabiti blago sredstvo za razmaščevanje. Posebna prepoznavna značilnost je tekstilna podloga, ki je na sprednji strani potiskana z ikono Porsche Design in ikoničnim vzorcem žlebov iz kolekcije Roadster Hardcase, prenovljena serija Roadster Pro jo tako odlično dopolnjuje. Črni kovinski elementi so še ena prepoznavna estetska značilnost Porsche Design in predstavljajo neodvisen, sodoben in funkcionalen slog. Vsi modeli iz kolekcije Porsche Design Roadster Pro so na voljo v črni, temno modri in antracitni barvi. Na voljo so na spletni strani porsche-design.com in v trgovinah Porsche Design Store po vsem svetu ter v trgovinah BRIC’S Store v Düsseldorfu, Frankfurtu na Majni in Münchnu ali na spletni strani brics.it.