POPOLNI ODDIH, NOVA IT LOKACIJA NA ADRIATIKU

Danes potovati varno, v izjemno previdnih okoliščinah na sanjsko, rajsko destinacijo, ki je v povsem novi obleki končno zaživela in v prihodnjih dneh odpira novega člana prestižne hotelske verige One & Only v tem delu Evrope in Evropi na splošno. Si predstavljate odličen pogled na Sredozemsko morje direktno kar iz vaše hotelske spalnice in vonj po svežih bližnjih oljkah, sence palm ali esence sveže zamešanega koktejla, medtem ko pridete iz zasebnega bazena ob vaši suiti ali pa, medtem ko se pripravljate na nepozabno razvajanje vaših brbončic, ki ga pripravlja chefinja Nancy Kinchela. O tem, katera obleka bi lahko bila primerna za označitev novega hotela, je bil Tomislav Hrala, direktor prodaje in marketinga hotela One & Only Portonovi, zelo direkten, da je to Ermenegildo Zegna. Odkrijte ga in izkusite nepozabne dogodivščine v tej bližnji destinaciji na Jadranskem morju, za vikend oddih ali pravo letno dopustovanje. Njihova prilagojena storitev vam bo pričarala povsem novo izkušnjo letovanja, tako kot je to pri obleki, narejeni po meri. Edinstveno in nepozabno!
  

Tomislav Hrala

One & Only Portonovi je prisoten tudi na digitalnih platformah. Kakšni so cilji vaše družbene prisotnosti, se slednja spreminja v prihodek?

Svoji prisotnosti v družbenih medijih posvečamo posebno pozornost, saj nam digitalni kanali ponujajo številne priložnosti tako na področju odnosov z javnostmi, trženja kot tudi CRM. Kot uveljavljena blagovna znamka se je One & Only osredotočil na predstavitev novih zanimivosti obstoječim strankam in partnerjem, hkrati pa tudi na povečanje prepoznavnosti blagovne znamke pri novi publiki. Poleg prodajno usmerjene tržne taktike in ustvarjanja potencialnih strank želimo svojim sledilcem ponuditi dragocene vpoglede in posebno vsebino. In čeprav ni enostavno izmeriti donosnosti naložbe luksuznega namestitvenega segmenta na družbenih omrežjih, se prisotnost resnično spreminja v prihodek – po zaslugi angažmaja, ki ustvarja neločljivo vez med našo publiko in blagovno znamko One & Only.

Če bi lahko primerjali One & Only Portonovi z obleko najbolje oblečenega moškega, katere znamke bi bila ta obleka?

Ermenegildo Zegna. Blagovna znamka, ki je v ospredju moškega krojaštva in slavi sodobno eleganco v kombinaciji z natančnimi kroji, umetniškimi podrobnostmi in izjemnimi vrhunskimi tkaninami.

Nam lahko poveste kaj o sebi in svojih izkušnjah? Prej ste že delali v Kempinskem in drugih hotelskih verigah, ali je bilo težko preiti iz »dobro uveljavljenega« sistema v nov hotel, kjer je bilo treba še ogromno postoriti?

One & Only je uveljavljena ultraluksuzna blagovna znamka, zato začetek dela pred odprtjem prvega kompleksa v Evropi sploh ni bil težek, gre za veliko zadovoljstvo, na katerega sem ponosen. One & Only je znamka, ki je že uspela odpreti dva izjemna kompleksa med trajajočo pandemijo, kar samo po sebi govori o notranjem sistemu podjetja, pa tudi o naših kolegih, ki so pripravljeni preseči pričakovano, da bodo našim gostom ustvarili neverjetne izkušnje. Kar zadeva One & Only Portonovi, je vsa naša ekipa navdušena, da je del tega neverjetnega projekta, saj se zavedamo, da se bo vse trdo delo obrestovalo tisti dan, ko bomo videli, da so vrata letovišča odprta za goste.

Lahko na kratko opišete običajen dan direktorja prodaje in marketinga v letovišču One & Only Portonovi?

Ker smo tik pred odprtjem, se večino časa trudimo, da bi izpopolnili vse podrobnosti in pripravili letovišče za goste. Trenutno so zaradi pandemije moji delovni dnevi na položaju direktorja prodaje in trženja precej drugačni od tistih, ki bi si jih nekdo v prejšnjih letih običajno predstavljal. Celotna industrija je bila precej spremenjena, zato potovanja in sejmi niso več aktualni. Namesto tega se udeležujemo številnih spletnih seminarjev in spletnih srečanj z zunanjimi dobavnimi in medijskimi partnerji ter tako promoviramo naš čudovit resort na nove in drugačne načine. Osredotočeni smo na ustvarjanje močnih odnosov s svojimi partnerji, pa tudi s svojimi prihodnjimi gosti, še preden sploh obiščejo letovišče.

Trg hotelov in letovišč nenehno raste z novimi blagovnimi znamkami, stare pa postajajo vedno boljše. Kaj menite, da daje letovišču One & Only Portonovi prednost in ga postavi pred konkurenčne blagovne znamke?

Po vsem svetu je le enajst letovišč One & Only, čeprav se zdi, da jih je še več. Eden od razlogov za to je, da njihov ugled presega njihov dejanski doseg. Ko gostje doživijo nepozabne izkušnje, se beseda razširi. In to je veljalo za to luksuzno znamko. Od naše ekipe usposobljenih in predanih kolegov, edinstvene filozofije storitev, do visokih standardov na vseh področjih delovanja – močno se osredotočamo na goste in njihove izkušnje.

One & Only je blagovna znamka, ki ima velik svetovni vpliv, skoraj vsi s prefinjenim okusom namreč vedo, kaj je One & Only. Zakaj z vaše perspektive One & Only ohranja in kako še naprej negujete tako uspešno in pozitivno PR-podobo?

Kot smo že omenili v prejšnjem vprašanju, mislim, da pri One & Only izstopata osredotočenost na zadovoljstvo gostov in izjemne storitve, ki jih nudimo zanje. To je dober PR sam po sebi. Nobena trženjska dejavnost se ne more primerjati z ustnim izročilom. Zaradi presrečnih gostov je naša edinstvena storitev postala najpomembnejša stvar, po kateri slovi One & Only.

Kako se bo namestitveni segment v prihodnjih nekaj letih spremenil v vaših očeh in kako se lahko velike blagovne znamke, kot je vaša, na te spremembe pripravijo?

Večina svetovnih raziskav je pokazala, da se bodo popotniki v prihodnjih nekaj letih osredotočili na dobro počutje in preživljanje časa s svojimi najdražjimi. Tako se bodo večgeneracijska potovanja vse bolj povečevala, gostje pa bodo iskali kraje, ki ponujajo ne le zabavne, prostočasne, temveč tudi zdravstvene in wellness storitve. Seveda bodo močni sanitarni programi in spoštovanje fizične razdalje ostali v ospredju in vsi se bomo morali osredotočiti na to, da svojim gostom zagotovimo zdravo in varno okolje, v skladu s priporočili WHO in lokalnih oblasti. Z veseljem povem, da je One & Only Portonovi predvidel vse te zahteve, zato bomo lahko ponudili najsodobnejše medicinsko zdravilišče Chenot Espace ter edinstvene dejavnosti za goste vseh starosti in strasti.