POPOLNI HLADILNIKI ZA VSE

Topli dnevi so kot nalašč za sproščene piknike in druženja s prijatelji, kjer ni prostora za kompromise, še posebej, ko gre za shranjevanje hrane in pijače. Samsung je letos predstavil dva nova hladilnika, ki bosta postala nepogrešljiva spremljevalca vaših poletnih dogodivščin. Hladilniki ponujajo inovativne rešitve za pametno shranjevanje, ob tem pa zagotavljajo energetsko učinkovitost in estetsko privlačnost. Spoznajte izjemno širok hladilnik z zamrzovalnikom spodaj in hladilnik s francoskimi vrati v obliki črke T s centrom za pijačo – prva izbira za popolno poletno sezono.

  

Več prostora, več svežine

Samsung izjemno širok hladilnik z zamrzovalnikom spodaj je odgovor na potrebe sodobnih družin, ki si želijo več prostora za shranjevanje in večjo energetsko učinkovitost. Tehnologija SpaceMax™ omogoča tanjše stene, kar poveča notranji prostor, ne da bi pri tem povečali zunanje dimenzije. To pomeni več prostora za vse vaše najljubše jedi in pijače, ne da bi zavzeli več prostora v kuhinji.

Posebnost tega modela je tudi AI Energy način, ki s pomočjo aplikacije SmartThings prihrani do 15 % energije. Hladilnik analizira vaše navade in prilagaja temperaturo ter cikel odmrzovanja, kar zagotavlja optimalno delovanje in manjšo porabo energije. Z novo generacijo inverterskega kompresorja z umetno inteligenco je poraba energije manjša, hrana pa ostane sveža dlje časa.

Ta hladilnik je idealen za piknike in zabave, saj ponuja dovolj prostora za velike količine hrane in pijače. S pametno zasnovo omogoča enostaven dostop do vseh shranjenih izdelkov, kar je ključno pri pripravi na piknike in druženja. Ne smemo pozabiti na izjemno nizko raven hrupa, zaradi česar je primeren za vsak dom.

Idealna rešitev za velike družine

Hladilnik s francoskimi vrati v obliki črke T in centrom za pijače je oblikovan za tiste, ki potrebujejo učinkovit sistem za shranjevanje velikih količin hrane. Ta model izstopa zaradi svojega centra za pijačo (Beverage Center™), ki omogoča pripravo osvežilnih napitkov ali vode z okusom, kar je popolno za poletne zabave. Ne glede na to, ali gre za osvežujočo limonado ali hladno vodo z okusom boste vedno pripravljeni postreči svoje goste. Skrivnost vsake dobre zabave je, da je vedno dovolj ledu za hladne napitke. Z dvojnim samodejnim ledomatom boste vedno pripravljeni z dvema vrstama ledu, saj izdeluje tako ledene kocke in ledene delce Ice Bites™, ki zelo hitro ohladijo pijačo. Naredi lahko 2,3 kg ledu na dan in shrani do 4,1 kg ledu.

S funkcijo trojnega hlajenja ta hladilnik dovaja hladen zrak v tri ločene razdelke, kar ohranja optimalno temperaturo in vlažnost v vsakem predelu. To pomeni, da hrana ne privlači drugih vonjav in ostane sveža dlje časa. SmartThings Energy pa poskrbi za dodatno energetsko učinkovitost, kar pomeni nižje stroške za elektriko in bolj trajnosten način življenja.

Nepogrešljiva pripomočka za poletne dni

Ne glede na to, ali načrtujete veliko družinsko zabavo ali sproščen piknik s prijatelji, Samsung nova hladilnika zagotavljata vse, kar potrebujete za uspešen dogodek. pametne funkcije, obsežen prostor za shranjevanje in estetska dovršenost so ključne lastnosti, ki bodo vaše poletne dni naredile nepozabne. Investicija v ta hladilnika pomeni bolj organizirano, energetsko učinkovito in estetsko dovršeno kuhinjo.

Za brezskrbna leta uporabe

Ker se v prihodnjih letih se lahko zgodi marsikaj, je ena stvar, na katero se zagotovo lahko zanesete hladilnik Samsung.

Podarjamo vam 5-letno garancijo (2 leti redne + 3 leta dodatne komercialne garancije) na nekatere modele Samsung hladilnikov kupljenih do 31. 12. 2024. Za uveljavljanje pravice do dodatne komercialne garancije morate oddati oceno in se registrirati na spletni strani samsungpodaljsanagarancija.si najkasneje v 30 dneh od dneva nakupa.