POLN ENERGIJE

Globok glas Leonarda Cohena poje o nori ljubezni, govori o vlogah, ki jih bo zaigral ter o njihovih usodah. Za njo bo strasten kot boksar, s strastjo, ki se skriva v novi dišavi Dior Homme. Heroj, ki prekipeva z intenzivnostjo, možatostjo in mešanico nians. Boks je veličastna umetnost, ki je od nekdaj navduševala umetnike, pisatelje in hranila popularno kulturo. Prikazuje izjemno usodo moških, ki so iz nič prišli do slave v ringu. Tako govorimo o dejanju moči in nemoči.

  

Boj je balet s kančkom intenzivnosti. Rocky ali de Niro v »raging bull« na velikih platnih, neomajni ego Muhammada Alija. Dior moški gre tokrat v ring. Izjemna zvezda, ki postane seksi boksar, kot borec, ki sanja o tem, kako doseči zvezde. Pleše, njegov pogled je poln strasti, boksarska koreografija sloni na ritmu ode ljubezni Leonarda Cohena. Neustavljivo privlačen in zapeljiv, divji in nežen. On je utelešenje prave moči, napak in nežnosti, mogočnosti in magnetizma. François Demachy se je odločil preoblikovati svojo kreacijo, ji dodati nove sestavine, ki prikazujejo njegovo možatost. Z enim zamahom spremeni čisto kompozicijo in jo posatvi na glavo. Doda pridih toplih in ambrinih not, jo ovije z začimbami, jo obogati z dodatkom lesnih not. Na koncu se novi Dior Homme Sport pridruži družini s svežim sunkom. Sijoča, sočna svežina z novim pridihom, ki je objemajoč in pusti neustavljivo privlačno sled. François Demachy je preoblikoval razpoznavno svežino dišave Dior Homme Sport, da udari kot boksarjev uppercut. Vendar je živahno noto citrusov otoplil z notami začimb ter jih ovil s kadilom in ambro. Nova odločna kompozicija je ideja sproščene elegance. Dišava, ki je sofisticirana, a ne izgubi energije svojega dišavnega podpisa. Kot uppercut z vrtinčenjem dima. Absolutni podpis burnega uvoda v dišavo z bergamotko reggio, Diorjevim ekskluzivnim partnerjem iz Kalabrije. Bergamotka, ki poskrbi za sočen, živahen in citrusni vrtinec, ki ga dopolni nota italijanske limone. Kot udarec za vse čute ali silovit klic po neustavljivo privlačni svežini. Sijaj nove bleščeče aldehidne note. Dodatno še bučni uvod z intenzivno svežino novih not ultramogočne smolnate in limonaste elemi, ki dopolni harmonijo sočnih citrusov ter jim doda eksplozivnost. Za čutnost in dodaten element svežine citrusov poskrbijo eksplozivne začimbe, poprnat in začinjen rdeči poper. Objemajoč in živahen uvod, kot boksarski kavelj, ki pritegne, in popolnoma v osrčju Dior Homme dišave kadilo, ki je razkošno in opijajoče, a ni vsiljivo. Kadilo tisočih faset, ki združuje svežino, skrivnostnost in eleganco.

François Demachy je kadilo obdeloval kot akord treh not in s tem poudaril njegove različne fasete. Sprva se burna nota kadila popolnoma dopolnjuje z aldehidno noto. Ker ima svežino je v popolnem dialogu s citrusnimi notami in mogočno elemi. In kot zaključek se vročični karakter kadila kaže v tem, da dišavi doda skrivnostnost in božansko razkošnost, ki se zlije z amberno lesnim osrčjem. Svežina in zaokroženost se zlijeta v eno, medtem ko se nova dišava Dior Homme poigrava s kontrasti lepega bistroumnega nesmisla. Njegov sveži šarm je obdan z razkošnim lesom, ki dopolni kompozicijo. Tokrat te robustne svetle note ob sebi predstavijo amberno noto. Ki je topla, zapeljiva in objemajoča. Doda pridih elegance in skrivnostnosti. Intenziven in eleganten novi parfum Dior Homme Sport združuje svežo živahnost s čutnim šarmom objemajočih not. Možatost je v njem prepletena s prefinjeno mehkobo. Intenzivna večplastna svežina pa poskrbi za nepozabno sled. Švedski fotograf Mikael Jansson je še enkrat v objektiv ujel impresivno nežno možatost Roberta Pattinsona, ki kipi od moči. Mišičast, lahkotno eleganten in odkrito seksi v beli kratki majici uteleša vse legende boksarskega ringa. V popolni harmoniji s stilom umetniškega direktorja Dior moške mode.

Je popolno srečanje športa in sofisticiranosti, ki je nedvomno rdeča nit Kima Jonesa. Ekskluzivno je za novo dišavo Dior Homme Sport oblikoval par boksarskih rokavic, v čast ikoničnemu športu boksu. Razpoznavna steklenička Dior Homme je preoblikovana in dodana ji je lahkotna eleganca. Aerodinamična in spolirana, njeno transparentno steklo je okrašeno z razpoznavnim pokrovčkom, kristalno kocko, v kateri je vgnezdena črna kocka z logom Dior Homme. Na dnu stekleničke izstopa beseda sport v prelepi živahni vinil rdeči. Čudovita eleganca in dotik moči športa. Kot nalašč novi partner na vašem pomladnem udejstvovanju ali skozi ves običajni delovni dan.