POLJUB MEDITERANA

Odkrijte bistvo in sestavine dišave Light Blue Italian Love. Hrustljavo jabolko Granny Smith in pikantna kalabrijska limona se v tej izredni poletni fuziji zlivata z jasminom sambakom, čisto belo vrtnico in sandalovino, kar opredeljuje sladek in ženstven vonj Light Blue Italian Love Pour Femme, medtem ko italijanska bergamotka in sočna ter hladna grenivka dodajata novo dimenzijo moški dišavi Light Blue Italian Love Pour Homme.

  

Dolce&Gabbana Beauty v stekleničko zajema bistvo poletja in globoke strasti z dvema novima omejenima izdajama dišav, Light Blue Italian Love, zanjo in zanj. S poudarjanjem občutka zasvojenosti in čutnosti Light Blue Italian Love Pour Femme ponuja novo lesno dimenzijo za ikonično sadno-cvetlično dišavo, medtem ko je Light Blue Italian Love Pour Homme citrusna dišava z intenzivnimi lesnimi vidiki, ki izražajo moč poletne strasti.

Stekleničke si delijo značilne silhuete kultnih klasičnih dišav Light Blue, ki razkrivajo intenzivnejšo modrino odsevajoč globoke azurne odtenke morja, ki obkroža Capri. Obe steklenički se odlično dopolnjujeta, vsaka pa je okrašena s sijočimi srebrnimi poudarki, ki spominjajo na bleščeče žarke sredozemskega sonca, med tem ko se ti lesketajo na oceanskih valovih. Vsak parfum je na voljo v škatli, okrašeni z veselimi modrimi in belimi črtami, ki spominjajo na ikonične črtaste senčnike, bare na plaži in stole, ki krasijo zalive Caprija.