POLETNI HUBLOT

Hublot je izdal kapsulno kolekcijo treh ur, ki praznuje poletje na treh luksuznih sredozemskih destinacijah.

  

Trije keramični butični kronografi omejene serije nosijo svoje ime po Ibizi, Capriju in St Tropezu – kjer so na voljo tudi za prodajo v butikih Hublot – in vsebujejo elemente v različnih odtenkih modre.

Omejen na samo 30 kosov, Big Bang Unico St-Tropez Boutique interpretira turkizno modro morje letoviških plaž Tahiti in Pampelonne. Poganja ga kronografski mehanizem UNICO V2 z 72-urno rezervo moči. Keramični okvir ure, gumijasti pašček, indeksi, številke in kazalci so odeti v turkizno modro barvo, ki deluje v kontrastu z njenim črnim peskanim keramičnim ohišjem.

Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Blue Ibiza Boutique je omejen na 50 kosov in je na voljo v pojavnem butiku znamke Port Esportiu Marina, ki je odprt le v poletnih mesecih. Barvna paleta 45 mm ure naj bi odražala “bele stene otoka in temno modrino obzorja Cala Conte, kontrastne odtenke pod čolni, privezanimi v Cala Saladeta, in morsko dno v Cala Xarraca.” Uro poganja kronografski mehanizem HUB1155 s samonavijanjem in rezervo moči 42 ur. Pritrjena je na modrem paščku iz aligatorskega usnja s kontrastnimi belimi šivi in ​​črtami.

45 mm Classic Fusion Aerofusion Chronograph Ceramic Capri Boutique, omejen na 50 kosov, barvo svojega keramičnega okvirja in pasu črpa iz turkiznih voda Grotta Azzura, njegovo keramično ohišje pa iz temno sive barve morske jame.

Poletna kapsulna olekcija Hublot je zdaj na voljo v treh butikih Hublot, cene pa se začnejo pri 18.500 EUR.