POLETEN SLOG BREZ KOMPROMISOV

BIRKENSTOCK, ki se opira na prizore vsakdanjega veselja in igrivega razkošja, uporabnika popelje v brezhibno pokrajino vsestranskega, vrhunskega dizajna za pomlad/poletje 2022. Sprejmite vsakodnevno moč raziskovanja mest s to kolekcijo BIRKENSTOCK, ki združuje funkcionalni značilni dizajn s sezonskim pridihom.

  

Blagovna znamka brezhibne elegance BIRKENSTOCK pripoveduje skozi zgodbo v poglavjih. Vstopite v svojo mestno pokrajino v povišanih osnovnih elementih, bodisi na prostem, v službi ali doma. Obutev za trenutke doma je bila deležna dodatka stilske prefinjenosti – v stilu. Zermatt Premium omogoča udobje brez kompromisov glede estetike in predstavlja ultimativni slip-on tako za zunanjo kot notranje nošenje. Družina Honnef je razširjena z modelom brez podloge, ki se ponaša z udobjem, prijaznim do kože – idealen za poletna potovanja ali kot popoln čevelj za delo z optimalno podporo stopalnemu loku in zračnim zgornjim delom – to je urbana uniforma brez konkurence. Postavite svoja pravila v tej sezoni!

Superge Bend ustvarjajo dnevni red vsakodnevne lahkotnosti v klasičnih barvah, visokokakovostna izdelava njihovih vrhunskih materialov pa ustreza ultramodernemu načrtu BIRKENSTOCK namenjenmu strankam, ki želijo svojo zgodbo pripovedovati na vsakem koraku. Franca je BIRKENSTOCK-ova občutljiva, prefinjena posodobitev klasičnih sandalov, izdelana z uporabo najboljših vrhunskih materialov. Ta vas popelje v pokrajino vrhunskega, luksuznega udobja in je prava alternativna izdaja s finimi paščki, ki ustvarjajo novo bistvo. Nasprotno pa BIRKENSTOCK z A630 uvaja novo obdobje drzne igrivosti z novimi živahnimi barvami, kot nalašč za delo in igro. BIRKENSTOCK hkrati posodablja tudi kultni Kyoto slog zahvaljujoč navdihu nove sezone borilnih veščin z dizajnom, ki uteleša orientalski, minimalističen slog s poletnim občutkom.

BIRKENSTOCK se tako podaja na drzno potovanje na vseh področjih urbanega življenja, pri čemer se odloča za brezhiben dizajn poleg vrhunske vsestranskosti. Slog BIRKENSTOCK je kot način način življenja in predstavlja inovativnost kot stanje duha in nekaj, česar se lahko dotaknete in občutite.