POIŠČITE SVOJ SMISEL Z ZNAMKO SENS

SENS je pri vseh modno osveščenih Slovencih poznana in cenjena blagovna znamka moških oblačil s sedežem v naši čudoviti deželi pod Alpami. Znamka je počasi a vztrajno postala prepoznavna skozi zanimive izdelke, ki so se pojavljali na telesih modno osveščenih moških, najmočnejši pečat pa je SENS pustil v segmentu poslovnih, maturantskih in svečanih oblačil.

  

No, sedaj ko veste več o znamki SENS pa preidimo kar k bistvu… kot vsako leto doslej, si bodo tudi letošnji maturanti želeli izgledati čim bolj elegantno, moderno in šik. In že se začenja lov na obleko, srajco, hlače… ko bi le imeli smisel za izbiro oblačil, si pogosto radi rečejo mladi, ki svoj pravi slog oblačenja še iščejo. Nič zato, SENS vam lahko pomaga odkriti ta smisel, ga izkopati na površje in poskrbeti, da zablesti v vsem svojem sijaju.

V letošnji maturanski kolekciji znamke SENS je potrebno izpostaviti novi barvi, zeleno in bordo, ki jima družbo delajo še čudoviti bež odtenki, ki kar čakajo, da zablestijo pod soji žarometov. In ker lahko že en sam enostaven dodatek vaš splošni videz dvigne nekaj stopničk višje, ne mankajo niti pašček na prsnem žepu in verižica, ki se lahko nosi tudi na telovniku s fazono. Ko smo že pri slednjem, telovnik s fazono je lahko povsem samostojen kos, ki se odlično poda k priložnostim, kot so poroka ali valeta.

V nadalevanju kolekcije lahko odkrijemo tudi zeleno obleko z odstranljivim paščkom na prsnem žepku, katerih eleganten videz je popestren s hlačami z notranjo črno črto in pa popularen dvoredni suknjič iz jeansa, ki je zaradi svoje versatilnosti primeren tudi za bolj sproščeno in vsakdanje nošenje. Za konec moramo izpostaviti tudi čudovite obleke iz jerseya v svetlo modrem in zelenem odtenku, primerne za tiste maturante, ki v svoji večerni garderobi iščejo več udobja, vendar zanj niso pripravljeni sklepati kompromisov na področju videza, kakovosti in elegance. No, ne povsem za konec, saj kolekcijo dopolnjuje še pester asortiman dodatkov, ki, kot rečeno, dvignejo vsak slog vsaj stopničko višje. S smislom.