POBEG V DIVJINO NARAVE

Svež in močan, Sauvage se je uveljavil kot dišava brezmejnih prostranstev, vse od lansiranja leta 2015. Ta instinktivna in avtentična oda naravi je vse od takrat prava uspešnica, fenomen, ki je očaral moške vsepovsod po svetu. Nova linija odišavljenih negovalnih proizvodov postavlja Sauvage kot del vsakodnevne rutine za moške. Čiste formule vabijo naravo naravnost v vašo kopalnico. Štirje novi osnovni proizvodi ustvarijo popolnoma novo rutino, kjer je vsak korak čas za vas, kot bi vdahnili svobodo, ki je nežno odišavljena s sledjo dišave Sauvage. Izdelke sestavljajo čiste in senzorične formule. Pravi dosežek formulacij, nova Sauvage negovalna linija je popolna kombinacija naravnih sestavin in učinkovitosti s senzoričnim aspektom. Linija, ki jo sestavlja do 96 % sestavin naravnega izvora, formule obogatene z ekstraktom kaktusovega cveta, rastline, ki je tipični predstavnik brezmejnih prostranstev Amerike, in je formulam proizvodov dodan zaradi učinka glajenja in izjemne nege kože. Izdelki so tako več kot le odišavljeni proizvodi. Formule so rezultat dolgih raziskav in več procesov razvoja, kar se odraža v senzoričnih teksturah, ki ritual spremenijo v sproščujoč trenutek za kožo in za dušo. Elegantne in poželjive stekleničke v ikoničnemu polnočno temno modremu Sauvage odtenku. Prestižne embalaže in trajnost. Embalaža gela za prhanje je narejena iz 100 % reciklirane plastike, medtem ko je steklenička vlažilca za obraz in brado narejena iz delno recikliranega stekla. Kar je divje, naj traja.

  

In kakšna je običajna rutina odišavljanja? Očistiti, pobriti, blažiti, vlažiti. To so štirje ključni trenutki vsakodnevnega pobega v divjo naravo. Pridih živahne sapice dišave Sauvage v vsako formulo je pravi olfaktorni dosežek. Posebna mešanica not, v kateri je ključna sestavina Sauvage dišave, kalabrijska bergamotka, vedno zaznana. Med izdelki boste lahko našli gel za prhanje.

Ultra svež in lesen, Sauvage gel za tuširanje je prvi korak k rutini. Intenziven in poživljajoč, s svežimi in sočnimi notami dišave Sauvage, prebudi kožo med jutranjim prhanjem in prebudi svežino, ki je zagotovljena za cel dan. Sestavlja ga 84 % sestavin naravnega izvora. Nova formula zagotovi razkošno, zračno in mehko peno in daje takojšen občutek ugodja. Koža je po uporabi gladka in čista, a ne izsušena. Ekstrakt kaktusa pa z luščilnim učinkom pripomore k odstranjevanju odmrlih celic kože. Dodatni izdelek v kolekciji je gel za britje z 89 % sestavin naravnega izvora, vključno z ekstraktom kaktusa. Izjemno naravna formula je tista, ki kožo zaščiti pred mikrovrezninami in razdraženostjo. V nasprotju s klasičnimi penami in kremami za britje, ima Sauvage gel za britje prosojno teksturo, ki omogoča natančnost britja in enostavno oblikovanje brade in brkov. Ljubitelji balzama boste našli  v liniji tudi balzam po britju, v kateri 94 % sestavin naravnega izvora poskrbi za nego kože in pomirjanje po britju, zaradi česar je koža dostikrat razdražena. Za popolno udobje po britju poskrbi kombinacija ekstrakta kaktusa in karitejevega masla.

Tekstura balzama je izjemno razkošna in je prijetna na dotik. Nanaša se na dele obraza, ki so izsušeni zaradi britja. Formula v trenutku pomiri in navlaži kožo ter jo ovije z intenzivno lesno dišavo Sauvage. Vlažilna nega za obraz in brado je »must have« proizvod nove linije, nega kože dva v enem, ki kožo obnovi in vlaži, hkrati pa prevleče dlačice brade in jih mehča. S kar 96 % sestavin naravnega izvora je to formula, ki ima največji odstotek naravnih sestavin v novi negovalni liniji. Naravni ekstrakt kaktusa pomaga koži z odstranjevanjem odmrlih celic kože, medtem ko glicerin rastlinskega izvora vlaži kožo. Polt je bolj gladka, je videti bolj sijoča in brada, ki raste, je veliko bolj mehka. Lahkotna tekstura gela se takoj vpije in ne pušča lepljivega občutka na koži. En nanos je dovolj za popolno nego kože in brade. Njena nežna dišava za seboj pusti subtilno Sauvage sled.