PO PAMETI, SPLET LAHKO SKRIVA PASTI!

Meta je posodobila Messenger z izbirnimi END-TO-END šifriranimi klepeti za varnejše in bolj zasebne pogovore na platformi.

  

Podjetje je namreč lani začelo testirati tovrstno šifriranje za skupinske klepete med majhno skupino uporabnikov. Zdaj je funkcija dostopna vsem računom in vključuje tudi zasebnost za glasovne in video klice. Messenger je uvedel tudi več drugih novih posodobitev svoje storitve, vključno z novim obvestilom o posnetku zaslona, ​​ki bo zaznalo, kdaj uporabnik zajame izginjajoče sporočilo. Poleg tega je Messenger dodal GIF, nalepke in reakcije za izboljšano uporabniško izkušnjo v aplikaciji.

Poleg tega lahko uporabniki zdaj odgovarjajo na določena sporočila znotraj šifriranega klepeta, tako da pridržijo sporočilo ali povlečejo za odgovor. Podobno lahko uporabniki vsebino posredujejo drugemu uporabniku ali skupini. Platforma je uvedla tudi indikatorje tipkanja za obveščanje uporabnikov, ko drugi tipkajo.

Na drugih področjih je Messenger vključil preverjene značke v šifrirane klepete, da bi uporabnikom pomagal pri prepoznavanju pravih računov. Platforma za sporočanje je vdelala tudi razdelek za urejanje fotografij in videoposnetkov, ki uporabnikom omogoča, da dodajo nalepke, risbe in besedilo na svoje medije pred pošiljanjem.