PEUGEOT IN TENIS, NELOČLJIVA KOMBINACIJA

PEUGEOT je v teniškem svetu prisoten že več kot tri desetletja, med njegovimi ambasadorji pa je tudi najboljši teniški igralec na svetu Novak Đoković.
  

PEUGEOT se tudi v Sloveniji dokazuje kot velik igralec v svetu tenisa in v sodelovanju s PEUGEOT Avtotehno Vis ponosno podpira priljubljeno slovensko teniško igralko Tamaro Zidanšek, ki se je letos po uspehu na odprtem prvenstvu Francije kot prva Slovenka po Mimi Jauševec uvrstila v polfinale prestižnega grand slam turnirja Roland-Gaross in tako postala 47. igralka na svetu.

“Tenis je za PEUGEOT naravna izbira, saj gre za dinamiko, odličnost, eleganco in čustva. Prav te vrednote želimo deliti s svojimi strankami. Izjemno ponosni smo, da tudi v Sloveniji nadgrajujemo povezavo s tenisom in sponzorstvo Tamare Zidanšek je tako naravno nadaljevanje zvestobe tenisu, ki bo še bolj utrdila prepoznavnost znamke PEUGEOT v Sloveniji,« je povedal Adam Kavšek, direktor P Automobil Importa, zastopnika za znamko PEUGEOT v Sloveniji.

Kot dolgoletni uradni partner teniškega turnirja French Open, PEUGEOT že 38. leto zapored zagotavlja mobilnost in kot edini proizvajalec avtomobilov ponuja celotno paleto možnosti mobilnosti utelešeno v sloganu »Moč izbire«. To se odraža tudi pri modelu Peugeot 3008, ki je na voljo z bencinskim in dizelskim motorjem ter kot priključni hibrid z dosegom do 59 kilometrov.

»Zavedamo se, da med drobne pozornosti končnega uspeha vrhunskih športnikov sodi tudi mobilnost in v Avtotehni Vis se na različnih športnih področjih dokazujemo kot ponosni mobilni partner. V zakulisju vsakega športa igra veliko vlogo logistika, mobilnost in jekleni konjiček. Neizmerno ponosni smo na Tamaro in zato smo še toliko bolj počaščeni, da lahko z njo sodelujemo  na tem nivoju,« je ob predaji PEUGEOTA 3008 Tamari Zidanšek izjavil Valentin Erjavec, direktor Avtotehne Vis.

»Izjemno sem vesela sodelovanja s PEUGEOTOM in počaščena za izkazano zaupanje. Prepričana sem, da mi bodo vrhunske odlike PEUGEOTA na moji teniški poti še dodatno pomagale k večji sproščenosti, zadovoljstvu in udobju. Z veliko odgovornostjo in užitkom se sedaj tudi s PEUGEOTOM 3008 peljem novim izzivom naproti. Iz srca hvala,« je ob prevzemu ključev strnila Tamara Zidanšek.