PANDA CROSS, LJUBLJENEC REVIJE 4X4

»Z velikim veseljem sprejemamo to nagrado in s Pando kronamo nepozabno leto. Poleg praznovanja 40. obletnice je bilo tudi preostalo leto 2020 resnično polno: predstavili smo Panda Hybrid, popolnoma osvežili linijo in dosegli najboljši tržni delež v zgodovini, « je povedal Luca Napolitano, vodja EMEA Fiat, Lancia & Abarth Brands .

Že četrto leto zapored je britanska revija 4×4 na svoji letni podelitvi nagrad 4×4 Pando Cross razglasila za “najboljšega križanca 2020”, s čimer se je vozilo dokazalo močni konkurenci v vedno večjem segmentu. Sodniki so ga pohvalili zaradi zmogljivosti za terensko vožnjo, privlačnega videza in učinkovitih motorjev.

Alan Kidd, urednik revije 4×4, je dejal: “Panda Cross še naprej zmaguje na naših podelitvah 4×4. Konkurenca je ostra, a nobeno drugo vozilo se glede terenske zmogljivosti, zmogljivosti na cesti ali videza ne more kosati s Fiatovo ikono. Ljudje, ki živijo v hribih ali pa vsako leto premagujejo bridko zimo, kupujejo takšna vozila, ker je brezpotje del njihovega načina življenja. Morda je res majhna, toda Panda nudii veliko oprijema in neverjetno okretnost. Panda Cross je idealen mestni avtomobil, ki se je pripravljen v hipu spremeniti v gorskega junaka«.