OŽIVITE POSEBNE VEČERE

Pri znamki Hugo so več kot pripravljeni na praznični čas s svojo najnovejšo kampanjo z naslovom »Reboot the Night«. To je kampanja z zasedbo različnih likov, močnih v samoizražanju in pripravljenih prevzeti noč, kampanja sega tako od spletnih platform v resnično življenje ter prinaša veselje do povezanosti in združevanja v življenju skozi vso praznično sezono. Kampanja spremlja skupino, ki načrtuje in se zbere skupaj za praznovanje sproščene noči. Posneli so jo v kinematografskem slogu v stanovanju drug drugega in med prečkanjem mesta v temi. Osredotoča se na elemente, zaradi katerih je ta letni čas tako zelo drugačen in poseben, veselje, skupnost in prijateljstvo, vse ujeto v lahkotnem okolju praznovanja.

Igralska zasedba nosi tehnično klubsko inspirirajoče modele oblačil iz ženske in moške predkolekcije pomlad 2022 znamke Hugo. Odmevno kibernetsko navdahnjeno ime kampanje, bleščeči potiski, grafike inspirirane s strani igralcev in hekersko zelena barva se združujejo s kovinskim odtenkom na črnem, sivem in belem ozadju za drzen praznični kontrast.

Ikonični logotip Hugo je tako na voljo v novih iteracijah, ki ujamejo razpoloženje in ponujajo presenetljiv stil ne glede na noč ali dan.