OPTIČNE PODROBNOSTI RIMSKEGA VELIKANA

Družini očal Octo Roma in Octo Finissimo, ki sta navdihnjeni z ikoničnimi urami z osmerokotnim ohišjem, mojstrsko združujeta oblikovanje in funkcijo ter sta opremljeni z dragocenimi in edinstvenimi podrobnostmi italijanske znamke Bvlgari. Sodobna in drzna linija B.zero1, ki se spogleduje z arhitekturno dediščino večnega mesta, se igra s kodami ikoničnega oblikovanja in slavi drzne in samozavestne moške Bulgari. Drzni in edinstveni modeli očal Bulgari so enako dragoceni in inovativni kot simbolične kolekcije ur te hiše. Italijanski model Giacomo Cavalli izžareva brezčasno prefinjenost in uteleša popolno ravnovesje med sodobnim slogom in klasičnim šarmom, kot si ga je ob ustvarjanju kampanje zamislil italijanski fotograf Vito Fernicola.

  

Moška kolekcija očal Octo Finissimo je navdihnjena z emblematično uro, ki je legenda zaradi svoje edinstvene osmerokotne in izjemno ploščate oblike. Okvirji so izdelani iz titana, da bi zagotovili lahkotnost, udobje in tehnologijo, leče pa odražajo odtenke prefinjenih lakiranih številčnic. Ta izjemno lahek in odporen visokokakovostni material, izdelan na Japonskem, je umetelno oblikovan v večplastno fasetno obliko, kar je presenetljiv spoj izvrstne izdelave, prepoznavne estetike in velike pozornosti do podrobnosti. Okvir Octo Finissimo je nekonvencionalen pristop k vedno klasični pilotski obliki in ima dvojni mostiček iz titana, ki spominja na geometrijo ure, medtem ko modre in sive leče odsevajo odtenke številčnice. Ta slog je privlačen in eleganten, zato ne bo ostal neopažen. 17V svetleč okvir iz titana z modrimi lečami in 15C peskan okvir iz sivega titana s sivimi lečami.

B.zero1 kolekcija kot pravi emblem oblikovanja priča o pionirski raziskavi, združitvi romanske pisave v logotipu Bulgari in industrijskih linij spirale Tubogas. Izraz italijanskega genija kot sposobnosti razmišljanja na veliko in iskanja rešitev, ki jih še nihče ni raziskal. Drzni in edinstveni modeli očal z istim imenom odražajo kolekcijo nakita in imajo dragocen detajl na templjih, ki v svoji tekoči in kiparski obliki prikliče ikonični rimski dizajn. Ta kvadratni stil iz drznega acetata, ki krši pravila, se ponaša z emajliranim podpisom B.zero1 na sprednjih straneh, ki povzema ikonični dizajn Bulgari, in podpisom Bulgari na templjih. Kot namig na dediščino rimskega draguljarja je ta oblika okrašena s fasetami na konicah. 01A je svetleč črn okvir, svetleča kovina rutenija in svetleč črn emajl s trdnimi dimnimi lečami. Drzna in elegantna oblika pilotskih očal brez robov z ostrimi koti ima nežne templje iz matiranega titana, obogatene s klasičnim znakom Bulgari. Leče se navezujejo na dediščino urarstva Bulgari in odražajo barvno paleto številčnic Octo Finissimo. 17V Mat in svetleč okvir iz titana z modrimi lečami. Ta optični slog, ki je del linije B.Zero1, emblema pionirskih raziskav, ki povzema inovativni duh in vizijo hiše, ponovno obuja klasično kvadratno obliko z drznim acetatom. Model obogatita dva metalna detajla na sprednji strani, ki potekata proti obema stranema in odražata dragulje istoimenske linije, ter podpis Bulgari na templjih. 001 je svetleč črn okvir, svetleča kovina rutenija in svetleč črn emajl. Drzna, a elegantna okrogla oblika je prikimavanje ikoničnemu dizajnu Bulgari, saj ta model krasi nežen podpis, nanizan na titanovih templjih in fasetah na konicah. Ta večno moderna oblika je prava paša za oči. Kolekcijo zaključi okvir 014, ki je mat črn okvir iz titana s polmat črnimi detajli iz paladija in svetlečimi črnimi konicami.